Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Početak nastave u svim školama u ŽZH 6. rujna

E-mail Ispis

pocetak nastave 2021

 

Nastava u svim osnovnim i srednjim škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj počet će u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz resornog ministarstva.

Više...
 

MZ Izbično 20 sekundi dijelilo od velikog uspjeha na ovogodišnjoj Ligi MZ

E-mail Ispis

Knespolje izbicno mnl 2021 1a-„Jedna od najboljih utakmica turnira“ – komentari su brojnih gledatelja koji su pratili utakmicu četvrtine finala odigrane u Klancu između MZ Knešpolje i MZ Izbično u prvom susretu večeri. Gotovo svih 40 minuta neprestanih akcija i prigoda s obje strane u utakmici koja je nakon završetka regularnog dijela (3:3) pobjednika dobila boljim izvođenjem penala, gdje je Knešpolje slavilo s konačnih 6:5.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe

E-mail Ispis

Župa i Samostan Uznesenja Blažene Djevice Marije Široki Brijeg objavila je program Devetnice i svetkovine Velike Gospe 2021. godine.

Devetnica započinje u petak 6. kolovoza, a misu će predvoditi fra Bože Milić.

Više...
 

MZ Izbično u četvrtfinalu ovogodišnje Lige MZ nakon pobjede protiv Buhova od 3:2

E-mail Ispis

MNL SB Buhovo Izbicno 1a

 

Još jedna lijepa priča ispisana je sinoć u Klancu na ovogodišnjem natjecanju Lige MZ Širokog Brijega. U prvoj utakmici osmine finala tim naše mjesne zajednice slavio je protiv ekipe MZ Buhovo rezultatom 3:2 i tako zabilježio još jedan veliki uspjeh i prolaz u četvrtfinale ovogodišnjeg natjecanja.

Više...
 

MZ Izbično protiv MZ Buhovo u osmini finala MNL MZ Široki Brijeg

E-mail Ispis

osmina finala 1a

 

Grupna faza Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega završena je u srijedu navečer. Nakon utakmica Dobrkovići – Privalj (2:3) i Lijeva Obala – Desna Obala (2:2) pristupilo se izvlačenju parova osmine finala.

Više...
 

Obilježena 28. obljetnica stradanja hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis

Stipica livada 2021 1aPolaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i svetom misom na spomen obilježju ove srijede, 28. srpnja 2021. godine, obilježena je 28. obljetnica stradanja 39 hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi, župa Doljani.

Više...
 

MZ Izbično sa sigurnog drugog mjesta skupine D kreće u nastavak ovogodišnje MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

Izbicno duzice 1a

U posljednja dva susreta na ovogodišnjoj Ligi MZ Širokog Brije MZ Izbično ubilježila je značajnu pobjedu protiv ekipe MZ Desna Obala (2:0) te u posljednjem susretu, prvog kruga natjecanja, neriješen rezultat s ekipom MZ Dužice (2:2).

Više...
 

Sve je spremno za početak Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Izbično u teškoj skupini s obje „Obale“

E-mail Ispis

MNL MZ 021 n 1Nakon što je prošlogodišnje izdanje bilo je odgođeno zbog koronavirusa ove godine MNL MZ Grada Širokog Brijega slavi jubilarno, 20. izdanje. Početak MNL MZ najavljen je za ponedjeljak 5. srpnja 2021. godine, utakmicom između mjesnih zajednica Turčinovići – Buhovo.

Više...
 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 11 od 96

Vremenska
prognoza