Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Proslava 26. Izbičijade

E-mail Ispis

Izbičijada 2023.Ponovno su se mještani Izbična i njihovi prijatelji našli na jedinstvenom druženju na Izbičkom polju. Ove godine održano je  26. izdanje popularne Izbičijade koje je ponovno okupilo mnoštvo Izbičana, ne samo onih koji žive u Izbičnu i Širokom Brijegu, kao i veliki broj prijatelja ove nadaleko poznate i jedinstvene manifestacije.

Više...
 

NAJAVA: Izbičijada 2023.

E-mail Ispis

 

Dan nakon blagdana Velike Gospe, tj. 16. kolovoza, Izbičko polje biva mjesto okupljanja brojnih prijatelja tradicionalne manifestacije "Izbičijada", koja se ove godine obilježava po 26. put.

Više...
 

Započeti radovi na izgradnji vodoistražne bušotine u Izbičnu

E-mail Ispis

izbicno busotina 4Nakon što je zbog obilnih kišnih padalina planirani početak radova za kraj svibnja odgođen u proteklih nekoliko dana strojevi za izvođenje radova na vodoistražnoj bušotini pojavili su se u Izbičnu te su tako, na odabranoj lokaciji, izbušeni su prvi metri nove bušotine u petak, 10. kolovoza.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

Franjevački samostan i župa Široki Brijeg objavili su detaljan program za ovogodišnju Devetnicu Velikoj Gospi.

Program će svakim danom započinjati  u 18:00 sati molitvom krunice i mogućnošću za ispovijed, nakon čega slijede zavjetne molitve i sveta misa u 19:00 sati.

Više...
 

MNL MZ: Izbično zaustavljeno u četvrtfinalu od Ljutog Doca

E-mail Ispis

Izbicno ljuti dolac 1Mnogi gledatelji su sinoćnju utakmicu između Izbična i Ljutog Doca komentirali kao najboljom utakmicom na ovogodišnjem natjecanju Lige MZ Širokog Brijega. Bila je to, svakako, jedna od ljepotica turnira a pravim takmacima su se pokazale obje momčadi.

Više...
 

Obilježena 30. godišnjica zločina nad Hrvatima na Stipića Livadi

E-mail Ispis

stipica livada 2023 Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježju stradalim Hrvatima na Stipića livadi iznad Doljana, obilježena je 30. godišnjica stravičnog zločina nad 39 hrvatskih civila i branitelja koje su na današnji dan 1993. mučki pogubili pripadnici Armije BiH.

Više...
 

MNL 2023: Izbično u četvrtfinalu protiv Ljutog Doca

E-mail Ispis

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023 U veoma zanimljivoj, i do kraja neizvjesnoj utakmici osmine finala, Izbično je u srijedu, 26 srpnja, ipak ostvarilo pobjedu protiv MZ Rasno i tako se plasirali u samu završnicu, odnosno, u četvrtfinale ovogodišnje MNL Širokog Brijega.

Više...
 

Parovi i raspored osmine finala MNL MZ Široki Brijeg, Izbično protiv Rasna za prolaz dalje

E-mail Ispis

osmina finala 2023 U ponedjeljak, 24. srpnja, odigrane su posljednje utakmice prvog kruga natjecanja MNL Širokog Brijega po skupinama, Nakon zadnje utakmice, Biograca i Jara, pristupilo se izvlačenju parova za narednu „knock-out“ fazu koja će se odigrati ovaj tjedan.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 96

Vremenska
prognoza