Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Sanacija makadamskog puta Gornja Britvica – Sutina (Rakitno)

E-mail Ispis

sanacija Britvica Rakitno 1a

 

Nakon što je koncem rujna na dijelu puta Izbično – Gornja Britvica ugrađen novi sloj asfalta kroz proteklih nekoliko dana načinjena je sanacija cjelokupnog makadamskog dijela puta, od Gornje Britvice do Sutine, odnosno, Nikolića kuća.

Više...
 

Zbirka pjesama “Oluja” autorice Marije Lovrić – Crnjac predstavljena u Grudama

E-mail Ispis

marija lovric crnjac predstavljanje OlujaU četvrtak, 21. listopada, u knjižnici Kulturnog doma predstavljena je zbirka pjesama “Oluja” autorice Marije Lovrić- Crnjac.

O zbirci su govorili književnica Miljenka Koštro i prof. Bernarda Lasić-Crnjac.

Više...
 

Raspored misa za blagdan Svih svetih i Dušni dan

E-mail Ispis

svi sveti raspored 1a
Svete mise na grobljima, za blagdane Svih Svetih i za Dušni dan u našoj župi i ove godine održati će se po ustaljenom rasporedu. 

Tako će 1. i 2. studenog biti služene sv. mise na svih pet groblja ovim rasporedom:

Više...
 

Rekonstrukcija puta Izbično – Gornja Britvica - Rakitno

E-mail Ispis

Izbicno Britvica asfaltiranje 6Nakon što je koncem svibnja ove godine Federalna vlada, na inicijativu Ministarstva gospodarstva, sektora prometa i veza Županije Zapadnohercegovačke, donijela Odluku o razvrstavanju lokalnih u regionalne ceste na ovom području, lokalni put Široki Brijeg (Trn) — lzbično— Britvica — Rakitno uvršten je u novu kategoriju kao regionalni put, oznake R-419.

Više...
 

Nova školska godina u novoobnovljenim prostorijama osnovne škole u Izbičnu

E-mail Ispis

skolska godina 2021 22 1Ovoga ponedjeljka, 6. rujna, za sve učenike u Županiji Zapadnohercegovačkoj započela je nova školska godina.  U ŽZH, kao i u svim ostalim županijama, planirano je odvijanje nastave u učionicama, po redovnom nastavnom planu i programu te uz poštivanje važećih higijensko-epidemioloških naredbi i preporuka nadležnih tijela i institucija.

Više...
 

IZBIČIJADA 2021.

E-mail Ispis

Izbicijada 2021 1a

 

Dvadesetčetvrtu godinu za redom Izbičko polje poprište je okupljanja brojnih župljana, rodbine, prijatelja i brojnih gostiju koji se, dan nakon blagdana Velike Gospe, okupe povodom održavanja čuvene i nadaleko poznate manifestacije Izbičijada. 

Više...
 

Početak nastave u svim školama u ŽZH 6. rujna

E-mail Ispis

pocetak nastave 2021

 

Nastava u svim osnovnim i srednjim škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj počet će u ponedjeljak, 6. rujna 2021. godine, potvrđeno je za portal Jabuka.tv iz resornog ministarstva.

Više...
 

MZ Izbično 20 sekundi dijelilo od velikog uspjeha na ovogodišnjoj Ligi MZ

E-mail Ispis

Knespolje izbicno mnl 2021 1a-„Jedna od najboljih utakmica turnira“ – komentari su brojnih gledatelja koji su pratili utakmicu četvrtine finala odigrane u Klancu između MZ Knešpolje i MZ Izbično u prvom susretu večeri. Gotovo svih 40 minuta neprestanih akcija i prigoda s obje strane u utakmici koja je nakon završetka regularnog dijela (3:3) pobjednika dobila boljim izvođenjem penala, gdje je Knešpolje slavilo s konačnih 6:5.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 96

Vremenska
prognoza