Izbično online

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Najavljeno isključenje el. energije odgođeno za utorak, 4. srpnja, od 13 do 21 sati

E-mail Ispis

Drugo planirano isključenje električne energije za kompletno područje Širokog Brijega, koje je bilo planirano za 28. lipanj, odgođeno je za početak srpnja, odnosno, za utorak, 4. srpnja 2017., u razdoblju od 13 do 21 sati, kako je objavilo Javno poduzeće ''Vodovod i kanalizacija'' Široki Brijeg na svojoj službenoj web stranici.


"Cijenjeni potrošači, zbog pristigle obavijesti od JP Elektroprivreda HZHB d.o.o. Mostar da će biti obustavljena opskrba električnom energijom, u utorak 4. srpnja u vremenu od 13.00 do 21.00 sat neće biti vodoopskrbe", navode iz širokobriješkog Vodovoda.

S obzirom da crpilište Vodovoda nema agregate, obustavom struje prestaju s radom pumpe koje vodu crpe i dovode do potrošača.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Podsjećamo, prvo isključenje dogodilo se u utorak, 20. lipnja od 13 do 21 sati, a tada su radnici Elektroprijenosa BiH radili na interventnom održavanju elektroenergetskih objekata točnije na trafostanici 110/10(20) kV koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
Manje | Veće

security image
Upišite prikazane znakove


busy
 

Baner

HUMH WebBanner 300x250

Zadnji komentari:

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica

Početak nastave u ZHŽ-u...
"zima zima e pa šta je ako je zima nije lav ne bo...
08/01/17 14:05 Više...
Britvicak-Pula

Baner

Vremenska
prognoza