Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Poptisan ugovor o predaji na korištenje prostorija bivše ambulante mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis PDF

abmulanta1aU utorak, 3. svibnja 2011. potpisan je ugovor o ustupanju prostorija bivše ambulante u Izbičnu na korištenje mjesnoj zajednici Izbično. Ugovorom kojeg su potpisali ravnatelj Doma zdravlja Široki Brijeg, dr. Zoran Jelić, i predsjednik mjesne zajednice Izbično Tihomir Crnjac, omogućava se MZ Izbično korištenje spomenutih prostorija, bez naknade, na razdoblje od deset godina, s mogućnošću produljenja ugovora.

Više...
 

Održano 17. Silo na uskrsni ponediljak "Kod Vrančine"

E-mail Ispis PDF
silo11_1a„Što je Hercegovac bez gusala i gange“ moto je pod kojim se mnoštvo zaljubljenika u ove glazbene instrumente i zvuke okupilo i ove godine u svadbenom salonu „Kod Vrančine“ na Kočerinu. Događaj je svakako poznatiji pod nazivom „Silo na uskrsni ponediljak“ koji spada u manifestaciju koja je od velikog značaja za očuvanje hrvatske narodne baštine s ovih prostora.
Više...
 

Novi darovi iz župne kuće u Izbičnu

E-mail Ispis PDF

caritas_svante_1aNa sv. misi u nedjelju je župnik fra Franjo Mabić najavio današnje nove darove. Zapravo se radi o dijelu pošiljke koju su ovih dana dovezli naši prijatelji iz Milana.          Ovo zasigurno nije razlog što u sljedećim recima vidite crkvu ispunjenu kao da se radi o nedjeljnoj pučkoj misi. Zapravo se radi o još jednom od trinaest utorka u čast sv. Anti kad se mise nakane slave u popodnevnim satima.

Više...
 

Potpisani projektni ugovori s predstavnicima PEP International-a

E-mail Ispis PDF

pep_ugovor1aPredstavnici radnih skupina Donje Britvice i Izbična potpisali su projektne ugovore s predstavnicima PEP International-a, islandske organizacije koja se obvezala donirati sredstva od 5000 EUR za bilo kakav projekt koji će poboljšati životne uvjete u selima.

Više...
 

Održana 2. izborna skupština HKUD-a Brda Izbično

E-mail Ispis PDF
skupstina1aSinoć se u prostorijama Osnovne škole u Izbičnu održala redovna izborna skupština nešeg kulturnoumjetničkog društva. Svi nazočni su pomalo ostali iznenađeni na saznanje da je tijelima društva istekao mandat od 4 godine što je uistinu svima proteklo veoma brzo. Naravno da je razlog velika aktivnost društva, česta druženja i nastupi kako u mjesnoj zajednici tako i van nje.
Više...
 

Dovršeni radovi nasipa puta na prometnici Izbično-Gornja Britvica

E-mail Ispis PDF

jezero_radovi_1aProkopavanjem nasipa i ugradnjom betonske cijevi dovršeni su planirani grubi radovi na prometnici Izbično-Gornja Britvica. Usljed obilnih kiša u jesenjem i zimskom razdoblju ova dionica puta bivala je poplavljena izlivom velike količine vode iz Jezera i s okolnih brda.

Više...
 
<< Početak < « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » > Kraj >>


HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza