Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično 20 sekundi dijelilo od velikog uspjeha na ovogodišnjoj Ligi MZ

E-mail Ispis PDF

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

-„Jedna od najboljih utakmica turnira“ – komentari su brojnih gledatelja koji su pratili utakmicu četvrtine finala odigrane sinoć (3. srpnja) u Klancu između MZ Knešpolje i MZ Izbično u prvom susretu večeri. Gotovo svih 40 minuta neprestanih akcija i prigoda s obje strane u utakmici koja je nakon završetka regularnog dijela (3:3) pobjednika dobila boljim izvođenjem penala, gdje je Knešpolje slavilo s konačnih 6:5.

Samo 20 sekundi nedostajalo je našim momcima do povijesnog uspjeha i ulaska u polufinale. Protiv favorizirane ekipe Knešpolja naši momci su odigrali odličnih 20 minuta prvog dijela što se odrazilo i rezultatom od 2:1.

Nakon čvrstog i napetog uvoda naš tim dolazi u vodstvo golom Mirka Hrkaća, u 10. minuti susreta, te nastavljaju stvarati prilike uz nekoliko pogođenih vratnica i udaraca tik pored gola. 

U 19. minuti velika radost na tribinama kada Jozo Crnjac povećava vodstvo na 2:0, a uporno Knešpolje brzom akcijom uspijeva smanjiti na 2:1, što biva konačan rezultat prvog dijela.

U nastavku susreta Knešpolje je dodatno pojačalo pritisak i tražilo izjednačujući pogodak, no u 31. minuti Josip Crnjac pogađa za 3:1 i veliko slavlje Izbičana i brojnih ostalih gledatelja. 

Već u sljedećem napadu Juan Manuel Varea smanjuje zaostatak na 3:2 što je utakmicu učinilo dodatno napetom i neizvjesnom. 

Knešpolje nastavlja pritiskati uvođenjem u igru golmana-igrača no naši momci uspješno odolijevaju napadima. I kada se činilo kako je pobjeda neminovna, samo 20 sekundi prije kraja susreta, Varea svojim drugim pogotkom uspijeva izjednačiti rezultat na 3:3.

U lutriji izvođenja penala prvi udarac Knešpolju brani naš vratar Marinko Crnjac, no kroz tri nerealizirana šuta naši momci ostaju bez značajnog, i možemo slobodno reći, zasluženog, prolaska u polufinale, pri čemu moramo naglasiti da pobjeda Knešpolja nikako nije nezaslužena. 

Tako je „ljepotica večeri“ završena konačnim rezultatom 6:5 za Knešpolje.

U nastavku večeri Turčinovići su iznenadili Dobrkoviće pobjedom od 1:0 dok je Rasno slavilo protiv Trna s visokih 9:2, unatoč ranom vodstvu ekipe Trna.

Ostaje, naravno, žal za velikom propuštenom prilikom za povijesni uspjeh, no naši momci u cijelosti su svjesni ovogodišnjeg nastupa i spoznaje uspjeha, a nikako neuspjeha. S obzirom na ekipe naše skupine, koje nam je dodijelio ždrijeb, teško je bilo očekivati i prolaz u naredno kolo.

Veliko pojačanje našem timu donio je, svakako, Mirko Mika Hrkać, nadaleko poznat profesionalac i reprezentativac BiH, koji svoju karijeru odnedavna gradi u prvoj talijanskoj futsal ligi. O kakvom se imenu i kvaliteti igrača radi uvelike je već ispričano i znano, možemo samo istaknuti ponos i zahvalu njegovim sudjelovanjem u našem timu na ovogodišnjem natjecanju, a koje će se nastaviti i kroz naredne godine.

To nam s pravom daje nade i razloga za najveći uspjeh u narednoj sezoni Lige MZ gdje će naš tim, zasigurno, moći računati na još bolji i povijesni rezultat.

I na koncu smo dužni još jednom spomenuti imena na koje smo ponosni, kako u ovoj tako i u narednoj sezoni, a oni su: Marinko Crnjac, Zvonimir Crnjac, Josip Crnjac – Crni, Josip Crnjac, David Crnjac, Ante Crnjac, Jozo Crnjac, Josip Hrkać, Marin Crnjac – Majin, Ivan Hrkać, Mirko Hrkać, Mario Hrkać, Antun Mikulić, Mario Pavković, Mario Soldo, Josip Soldo, te naš trener „u tuđini“ Damir Crnjac – koji je, iako u inozemstvu, cijelo vrijeme jedna velika podrška.

Jednu VELIKU zahvalu dugujemo i našim sponzorima, i podupirateljima, koji nam već nekoliko godina daju punu podršku i potporu u svakom vidu. Pored svega, ove godine naši sponzori omogućili su nam nabavku čak dva seta dresova, kao i tisak istih, u kojima su naši momci izgledali doista veličanstveno.

Stoga upućujemo posebnu zahvalu; tvrtki GEO SPEKTAR, MLJEKARI LIVNO, AL-JOZIĆ, Ikanu Crnjcu, Marinku Maći Puškanoviću, Ivanu Crnjcu – Ljutkoviću… te svim našim navijačima i ostalima koji su nam izrazili podršku na ovogodišnjem natjecanju.

Dogodine PECARA – poruka je naših junaka.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

MNL MZ GRADA ŠIROKOG BRIJEGA 2021.

Izbicno.info