Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održan ždrijeb skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – 2019.

E-mail Ispis

MNL MZ izvlacenje 2

Ovog petka, 14. lipnja 2019., u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu održano je izvlačenje skupina za predstojeće natjecanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Kao i prethodnih godina, temeljem koeficijenta uspjeha u posljednje tri godine određeni su nositelji skupina a potom i ostali sudionici.


Tom odredbom tim naše MZ Izbično našao se u trećoj jakosnoj skupini u kojoj su još bile ekipe mjesnih zajednica Ljuti Dolac, Trn, Čerigaj i Ciglana Gradac. Kao i prošle godine, našoj mjesnoj zajednici ždrijebom je određena skupina "D" u kojoj se još nalaze mjesne zajednice: Dobrkovići, Privalj, Biograci i Uzarići. 

Ovogodišnja Liga kreće u ponedjeljak, 1. srpnja, a otvara je susret između ekipa mjesnih zajednica Turčinovići i Buhovo, kada će uz prigodan program biti upriličeno i svečano otvorenje na igralištu osnovne škole u Klancu.

Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

Po predviđenom planu odigravanja tim MZ Izbično svoj prvi nastup imati će trećeg dana natjecanja, u srijedu, 3. srpnja, u drugoj utakmici večeri (21 sati), gdje će se sastati sa ekipom MZ Biograci.

Druga utakmica po programu, baš kao i protekle godine, na rasporedu je šesti dan natjecanja, odnosno, u ponedjeljak, 8. srpnja, protiv ekipe MZ Privalj, u prvoj utakmici večeri (20 sati). 

Potom slijedi utakmica protiv MZ Uzarići, koja bi trebala biti na programu u petak, 12. srpnja, u drugoj utakmici večeri (21 sati) te na koncu prvog kruga natjecanja, susret protiv susjeda MZ Dobrkovići, koji je planiran za srijedu, 17. srpnja, u prvoj utakmici večeri (20 sati).

Planirani program se uslijed eventualnih promjena pomjera za odigravanje na sljedeći dan, s istim terminom i rasporedom utakmica.

Kao i prethodnih godina, utakmice MNL MZ igrat će se na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2019. godine, izuzev finalne utakmice koja će se, i ove godine, u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu Pecara, u naknadno određenom terminu.

Iz svake skupine u osminu finala prolaze tri najbolje momčadi te najbolja četvrta momčad iz svih pet skupina.

MNL MZ izvlacenje 3

Predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega Ivan Zeljko pozvao je predstavnike ekipa na fer i sportsko ponašanje tijekom turnira te sreću i uspjeh pobjedniku lige koji će predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine sredinom mjeseca kolovoza, a ove godine domaćin je Općina Posušje.

Pohvalno je svakako istaknuti nekoliko aktivnosti i odluka rukovodstva Športskog saveza Širokog Brijega kojima je, između ostalog, s partnerom "Central osiguranje" i ove godine dogovoreno osiguranje svih prijavljenih igrača za slučaj nezgoda te oslobađanje naknade kotizacije što su svi nazočni predstavnici sa oduševljenjem primili.

U nastavku donosimo ždrijeb skupina ovogodišnje MNL MZ:

Skupina A
MZ Knešpolje
MZ Turčinovići
MZ Trn
MZ Brig
MZ Buhovo

Skupina B
MZ Jare
MZ Kočerin
MZ Ciglana Gradac
MZ Crne Lokve
MZ Mokro

Skupina C
MZ Desna Obala
MZ Rasno
MZ Ljuti Dolac
MZ Dobrič, Provo i Grabova Draga
MZ Dužice

Skupina D
MZ Dobrkovići
MZ Privalj
MZ Izbično
MZ Biograci
MZ Uzarići

Skupina E
MZ Ljubotići
MZ Lijeva obala
MZ Čerigaj
MZ Oklaji
MZ Crnač

 

Vremenska
prognoza