Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održan ždrijeb skupina MNL MZ Širokog Brijega 2024.

E-mail Ispis

MNL MZ izvlacenje 3

U Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu u utorak, 25. lipnja, upriličeno je izvlačenje skupina i parova za održavanje ovogodišnje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Naša MZ ždrijebom je odabrana u skupinu "B" gdje se još nalaze ekipe mjesnih zajednica; Dobrkovići, Ciglana Gradac, Dobrič-Provo-Grabova Draga te Oklaji.

Vrijedi istaknuti kako se, zahvaljujući ukupnim rezultatima u posljednje tri godine, momčad naše MZ našla u prvoj jakosnoj skupini ždrijeba i to na trećem mjestu, uz Lijevu Obalu, Knešpolje, Jare i Ljuti Dolac. 

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će njeno 23. izdanje a otvaranje je planirano u ponedjeljak, 1. srpnja.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2024. godine, u ustaljenim terminima od 20, 21 i 22 sata, osim kod iznimno visokih temperatura gdje će se termini naknadno određivati.

Prvu utakmicu ekipa naše MZ odigrati će peti dan natjecanja, protiv MZ Oklaji, u petak, 5. srpnja, u 22 sata. Potom slijedi susret s MZ Dobrič - Provo- Grabova Draga (osmi dan), zatim protiv MZ Ciglana Gradac, te predzadnji dan odigravanja turnira, protiv susjeda, MZ Dobrkovići.

U slučaju odgode zbog nevremena, ili nekih drugih okolnosti, utakmice toga dana pomjeraju se na sljedeći dan odigravanja, u istim terminima.

Za razliku od prošle, ove godine prijavilo se svih 25 mjesnih zajednica te se tako natjecanje nastavlja s po pet timova podijeljenih u pet skupina. Kao i do sada, u nastavak natjecanja plasiraju se po tri prvoplasirane momčadi iz svake od pet skupina i jedna, sveukupno, najbolje plasirana kao četvrta.

Nakon iznimnih rezultata u proteklih nekoliko godina, i osvajanja trećeg mjesta 2022. godine, naši momci s pravom očekuju otići i korak dalje te se, konačno, zajedno s našim vjernim i brojnim navijačima, naći u velikom finalu na Pecari.

Ovogodišnji turnir otvara se susretom mjesnih zajednica Privalj i Crne Lokve, potom slijedi susret iz naše skupine, između Dobrkovića i Oklaja, te zadnji susret večeri, Kočerin – Brig.

Donosimo pregled svih skupina ovogodišnje Lige:

A1 Ljuti Dolac
A2 Privalj
A3 Trn
A4 Dužice
A5 Crne Lokve

B1 Izbično
B2 Dobrkovići
B3 Ciglana Gradac
B4 Dobrič, Provo i Grabova Draga
B5 Oklaji

C1 Knešpolje
C2 Kočerin
C3 Biograci
C4 Čerigaj
C5 Brig

D1 Jare
D2 Ljubotići
D3 Desna Obala
D4 Buhovo
D5 Crnač

E1 Lijeva Obala
E2 Rasno
E3 Turčinovići
E4 Mokro
E5 Uzarići

MNL MZ izvlacenje 1

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza