Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Novi poraz MZ Izbično na ovogodišnjoj ligi mjesnih zajednica

E-mail Ispis PDF

liga mz 2 1aI nakon drugog nastupa na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega naši momci nisu uspjeli ubilježiti očekivane bodove. Dobro raspoložena momčad susjeda iz Crnča na kraju je zasluženo slavila pobjedu od 4:2. Za razliku od prošlogodišnjih rezultata, i igre, ove godine naši momci nikako da ulove dobru formu. 

Uz nedostatak nekolicine ostalih igrača, utakmicu protiv MZ Crnač morao je propustiti i Josip Perko, na kojeg zbog ozlijede prepona nećemo moći računati ni u narednim utakmicama. Primjetan je, svakako, bio i izostanak našeg trenera, Damira Crnjca, koji je na pripremama s momčadi NK Široki Brijeg na Kupresu.

liga mz 2 2

Za razliku od naših momaka ekipa MZ Crnač ove godine nastavlja s odličnom igrom i rezultatima te su, uz jedan neriješen rezultat, uspjeli ubilježiti svoju drugu pobjedu na ovogodišnjem natjecanju, i s osvojenih sedam bodova zasluženo vode na tabeli naše skupine.

I u sinoćnjoj utakmici naši momci nisu dugo izdržali bez primljenog pogotka, te već u četvrtoj minuti crnčani dolaze do vodstva. U petnaestoj minuti, golom Roberta Hrkaća, naši momci poravnavaju rezultat a samo minutu kasnije Josip Crnjac postiže pogodak za vodstvo od 2:1, što je ostao rezultat prvog dijela susreta. 

liga mz 2 4

Kao i u prvom dijelu, tako i u nastavku, već u trećoj minuti drugog poluvremena Crnač postiže novi pogodak za 2:2, a deset munuta kasnije dolaze i do vodstva. Pred kraj susreta naši momci igraju s golmanom-igračem no ne uspijevaju doći do poravnanja rezultata, a u predzadnjoj minuti susreta crnčani pogađaju prazan gol za konačnih 2:4.

liga mz 2 6

S ovim drugim porazom, i primljenih osam pogodaka, tim naše mjesne zajednice trenutno je na posljednjem mjestu skupine "B". Za pokušaj prolaska u naredno kolo našim momcima predstoje još dva susreta, u srijedu, 15. srpnja, protiv MZ Knešpolje u 21 sat, te posljednji susret protiv MZ Trn koji slijedi 20. srpnja u 22 sata.

Drugi uzastopni poraz svakako ne ohrabruje, no dosadašnji rezultati utakmica naše skupine i dalje nam pružaju mogućnost da sami izborimo prolazak u naredno kolo uz, naravno, obje dobivene utakmice koje slijede. 

Po natjecateljskom pravilniku tri najbolje plasirane momčadi osiguravaju izravan prolazak u naredno kolo, a u slučaju kad dvije, ili tri, momčadi imaju isti broj bodova o boljem plasmanu odlučuju njihovi međusobni susreti – što je dio iz Pravilnika po kojem nas jedino dvije naredne pobjede, ipak, izravno vode u naredno kolo. Vjerujemo i očekujemo da će tako i biti.

I na kraju, u ime cijelog tima dužni smo uputiti zahvalu tvrtki AL-JOZIĆ, još jednom našem vjernom sponzoru, za sinoćnje zajedničko druženje nakon utakmice.

Trenutno stanje na tabeli naše skupine:

Mjesne zajednice
Utakmica
Pobjeda
Izgubljeno
Neriješeno
Postignuti golovi
Primljeni golovi
Gol razlika
Bodovi

Crnač

3

2

-

1

1
3
4

1
1
2

+4

7

Uzarići

3

1

1

1

4
1
0

1
1
2

+1

4

Trn

2

1

1

-

1
3

3
0

+1

3

Knešpolje

2

1

1

 

0
2

3
0

-1

3

Izbično

2

-

2

-

1
2

4
4

-5

0

Odigrani susreti naše skupine "B":

MZ Uzarići - MZ Izbično 4:1

MZ Crnač - MZ Uzarići 1:1

MZ Crnač - MZ Trn 3:1

MZ Trn - MZ Knespolje 3:0

MZ Izbično – MZ Crnač 2:4

Uzarići – Knešpolje 0:2

 

Preostali susreti skupine "B":

Srijeda, 15.7.2015. u 21:00 h, Knešpolje - Izbično

Petak, 17.7.2015. u 22:00 h, Trn - Uzarići

Ponedjeljak, 20.7.2015. u 22:00 h, Izbično - Trn

Srijeda, 22.7.2015. u 20:00 h, Crnač - Knešpolje 

izbicno.info