Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Vlado i Iva Crnjac – Jozić proslavili 50. godina braka

E-mail Ispis

zlatni pir jozici 1aPola stoljeća vjernosti i odanosti te svega što ih je pratilo kroz dugo razdoblje zajedničkog života ove nedjelje, na svečan i dostojanstven način, obilježili su Vlado i Iva Crnjac – Jozić. Obilježavanje zlatnog pira odlučili su započeti na sv. misi u 12 sati u crkvi "Isusa Dobrog Pastira" u Gornjoj Britvici.


Iako već godinama žive u neposrednoj blizini grada, u okruženju svojih sinova, nikada ne zaboravljaju svoj zavičaj i prvo obiteljsko gnijezdo u Gornjoj Britvici, odnosno, Vranjkovcima, u kojem su odgojili šestero svoje djece. Danas, od njih šestero, za sve darovano zahvalu im upućuje 22 unučadi te čak petero praunučadi. 

Uz brojne potomke i ostale prisutne vjernike na današnjem misnom slavlju fra Robert Kiš uputio je blagoslov i zahvalu Bogu za ovaj uzoran kršćanski brak te supružnike koji su svoj zajednički život i obiteljsko gnijezdo gradili s Bogom, kroz svijetli primjer očuvanja svetosti bračne zajednice.

U krugu obitelji, rodbine i prijatelja nastavak slavlja organiziran je u Širokom Brijegu uz vidno raspoložene i radosne slavljenike. 

zlatni pir jozici 1
Slavljenici prigodom nedjeljnog misnog slavlja u Gornjoj Britvici

zlatni pir jozici 2

zlatni pir jozici 3

zlatni pir jozici 4

zlatni pir jozici 5

zlatni pir jozici 6
Vlado i Iva sa svojih šestero djece

zlatni pir jozici 7
Zajednička fotografija sa djecom i potomcima

zlatni pir jozici 8
Zajedničko presjecanje slavljeničke torte na svečanosti nakon mise

www.izbicno.info

 

Vremenska
prognoza