Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MNL MZ 2017.: Tim MZ Izbična zaustavljen u osmini finala protiv Ljutog Doca

E-mail Ispis

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1aTim naše mjesne zajednice okončao je nastup na ovogodišnjoj MNL MZ gdje su u osmini finala izgubili od Ljutog Doca rezultatom 1:2. Iskustvo i uigranost "starog" tima Ljutodočana sinoć je, ipak, odnijelo prevagu. Ne bi bilo nezasluženo ni da je rezultat glasio obrnuto no, favorizirana momčad Ljutog Doca je na koncu zasluženo slavila.


Naši momci ušli su u susret s dosta respekta prema najjačem i iskusnom sastavu Ljutodočana ali su sve do desete minute uspijevali odolijevati snažnim i uigranim akcijama suparnika. Nažalost, iz jedne pogreške u obrani Ljuti Dolac dolazi u vodstvo u desetoj minut, te s jednim golom zaostatka završava prvo poluvrijeme.

U trećoj minuti nastavka, iz još jedne nes(p)retne akcije Ljutodočani povisuju na 2:0. U nastavku, naši momci uspijevaju nekako posložiti igru te su bolje stajali na terenu i odigrali nekoliko povoljnih akcija ali je, nažalost, izostala realizacija. 

Ljuti Dolac nastavlja igru s golmanom-igračem i iskusno kontroliraju igru do 37 minute utakmice, kada naši momci koriste neopreznost suparnika te pogotkom Joze Crnjca smanjuju na 1:2.

U tim posljednjim trenucima susreta načinjeno je još nekoliko prigoda za nadu u izjednačenje no "stari lavovi" Ljutog Doca uspijevaju zadržati vodstvo i konačnu pobjedu 2:1.

Na kraju svega, našim momcima možemo izraziti jedino pohvale i zahvale na ovogodišnjoj pruženoj igri u Klancu. Tome se pridružuju i brojni ostali pozitivni komentari, od organizatora do brojnih gledatelja kod kojih je naš mladi tim izgradio simpatije.

Jedan smo od najmlađih timova mjesnih zajednica te, uz nove mlade prinove, s pravom možemo očekivati samo još bolje rezultate kroz niz narednih godina.

Ovom prigodom još jednom se zahvaljujemo svima koji su kroz ovo razdoblje podržavali naš tim. Od naše vjerne publike do sponzora i pokrovitelja; tvrtke Geospektar, Vina Zadro, AL-Jozić, Ikana, Maće Puškanovića, Damira Draškića...

S godinom bogatijeg iskustva podržavamo ih i naredne 2018.

Nekoliko fotografija sa sinoćnjeg susreta protiv Ljutog Doca:

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

izbicno ljuti dolac MNL MZ 1

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza