Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

ŽZH: Produljen rok za kupovinu “markica”

E-mail Ispis PDF

markica 2018Zbog iznimno velikoga interesa te značajnoga broja zahtjeva osiguranih osoba, kao i tehničkih poteškoća u primjeni novoga informatičkoga sustava, Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH produljio je rok za distribuciju premija zdravstvenoga osiguranja, odnosno markica, za 2018. godinu, i to do 16. travnja 2018. godine.


Odluku o produljenju roka za uplatu premije osiguranja za 2018. godinu donijelo je Upravno vijeće Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, čime je omogućeno osiguranim osobama, koje iz različitih razloga ranije nisu uspjele nabaviti premiju za 2018. godinu, da tijekom sljedećih 10 dana ostvare to pravo.

Uplata premije osiguranja za 2018. godinu vrši se isključivo kod ovlaštenih ustanova za obavljanje platnoga prometa (banka, pošta) na broj depozitnoga računa Zavoda 3060030000648268 te putem internet i mobilnoga bankarstva.

Markice će se u navedenom razdoblju distribuirati isključivo u Područnim uredima Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, prema mjestu prebivališta osiguranih osoba, prenosi portal Grude-online.info.

Nakon 16. travnja 2018. godine, markice će moći nabaviti samo prvoprijavljeni na zdravstveno osiguranje.

Jabuka.tv / Izbicno.info