Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Novi veliki uspjeh našeg trenera Damira Crnjca u dalekim UAE

E-mail Ispis

damir al wahda 11

Iz dalekih Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) ekskluzivno za Izbicno.info javio nam se Damir Crnjac, jedini Crnjac u ovom dijelu svijeta. Povod ovom javljanju je njegov novi uspjeh na dalekom Arapskom poluotoku gdje je proteklih dana s nogometnim timom Al Wahda, u kojem je kondicijski trener U-18 momčadi, osvojio nacionalno prvenstvo UAE. 

Damir se nakon dužnosti kondicijskog trenera prve momčadi NK Širokog Brijega, i neposredno nakon obrane doktorata na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, u rujnu prošle godine "otisnuo" u Ujedinjene Arapske Emirate gdje se pridružio donedavnom izborniku mlade hrvatske nogometne reprezentacije do 17 godina, Dariu Bašiću, u vođenju ovog mladog tima na Arapskom poluotoku.

Ovaj dvojac zasigurno nosi velike zasluge u zapaženom uspjehu mladog tima Al Wahde s kojim su u nepunih godinu dana ostvarili ono što je san svih trenera i struke iz ovog područja.

" Osim sto smo osvojili prvenstvo uvjerljivo 9 bodova ispred drugog mjesta, zabili smo i daleko najvise golova - 63, a primili najmanje - 25. Tako da smo, vjerojatno, u povijesti Al Wahda Academije ostvarili najbolji rezultat" – izjavio je za Izbicno.info Damir Crnjac.

O ovom velikom uspjehu, prilagodbi i životu u dalekom Aarapskom poluotoku za Izbicno.info Damir nastavlja: " Na početku sam bio kondicijski trener samo U-18 momčadi, nakon tri mjeseca postao sam supervizor za cijeli omladinski pogon od U-8 do U-18, a moj kolega s Kineziološkog fakulteta, Dario Bašić postao je supervizor za U-18 do U-15."

Puno korisnih savjeta u ovoj odluci "koja se ne propušta" dao mu je upravo kolega Dario Bašić. Od načina organizacije klubova do poštivanja ugovornih obveza te ostalih životnih navika na ovome području, do prenošenja iskustava brojnih ostalih hrvatskih trenera koji su obnašali, ili još obnašaju, svoje dužnosti u UAE.

"Već sam ranije isticao kako je klub vrlo dobro organiziran, od vrhunske infrastrukture do financijske konstrukcije. Uz to, život ovdje je izuzetno jednostavan. Nema nezaposlenih, svi imaju posao. Nema poreza, prireza, zareza...  Tek od ove Nove godine uveli su PDV od 5%. Jeftino gorivo rezultat je 99% benzinaca na cestama a vrućine i klima pogoduju gotovo cjelogodišnjoj obući u papučama." – dodaje Damir. 

Sada slijedi malo zasluženog odmora i, kako nam je kroz osmijeh kazao, osvajanje dugo očekivane titule s malonogometnim timom MZ Izbično.

Želimo mu ostvarenje i te želje te uspjeha u njegovom budućem radu.


damir al wahda 2

damir al wahda 3

damir al wahda 4

VIDEO PRILOZI proslave prvaka mladog Al Wahda tima:
  

Izbicno.info
 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza