Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Održan ždrijeb skupina Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega – 2018.

E-mail Ispis

liga MZ 2018 izvlacenje 1aProšlog četvrtka, 21. lipnja 2018., u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu održano je izvlačenje skupina za ovogodišnje natjecanje lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Kao i prethodnih godina, temeljem koeficijenta uspjeha u posljednje tri godine određeni su nositelji skupina a potom i ostali sudionici.

Ovogodišnji nositelji skupina su bili: Turčinovići, Knešpolje, Dobrkovići, Ljubotići i Lijeva Obala.

MZ Izbično ždrijebom je određena skupina "D" u kojoj se još nalaze: Buhovo, Crnač, Kočerin te Ljubotići kao nositelj skupine. 

Liga kreće u ponedjeljak, 2. srpnja, utakmicom između mjesnih zajednica Rasno i Biograci, kada će uz prigodan program biti upriličeno i svečano otvorenje na igralištu osnovne škole u Klancu.

liga MZ 2018 izvlacenje 2

Po predviđenom planu naše momke prvi nastup očekuje trećeg dana natjecanja, u srijedu, 4. srpnja, u drugoj utakmici večeri gdje će se sastati sa susjedima iz MZ Crnač. Druga utakmica po programu je šesti dan natjecanja u ponedjeljak, 9. srpnja, protiv ekipe MZ Kočerin u prvoj utakmici večeri. 

Potom slijedi utakmica protiv MZ Buhovo koja bi trebala biti na programu u ponedjeljak, 16. srpnja, u drugoj utakmici večeri, te na koncu prvog kruga natjecanja susret protiv MZ Ljubotići koji je planiran za 19. srpnja u prvoj utakmici večeri.

Planirani program se uslijed eventualnih promjena pomjera za odigravanje na sljedeći dan, s istim rasporedom utakmica.

Kao i prethodnih godina, utakmice MNL MZ igrat će se na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2018. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu Pecara, u naknadno određenom terminu.

liga MZ 2018 izvlacenje 3

Prolaz u naredni krug natjecanja osigurava 16 timova, po tri najbolja iz svake skupina te jedan najbolje plasirani kao  četvrti. Naravno da među ovih 16 svakako želimo vidjeti i momke iz naše mjesne zajednice.

Ove godine svakako vrijedi istaknuti određene novitete iz Športskog saveza Grada Širokog Brijega, a osobito rad i angažman predsjednika Ivana Zeljke 

Riječ je o novitetima za sve igrače koji budu nastupali da će biti će osigurani za slučaj nezgode, što su čelnici Saveza dogovorili s parterom - Central osiguranjem. Također, sve ekipe su ove godine oslobođene kotizacije.

Skupine ovogodišnje MNL Grada Širokog Brijega:

A1 TURČINOVIĆI
A2 RASNO
A3 OKLAJI
A4 CIGLANA GRADAC
A5 BIOGRACI

B1 KNEŠPOLJE
B2 DESNA OBALA
B3 JARE
B4 CRNE LOKVE
B5 DUŽICE

C1 DOBRKOVIĆI
C2 LJUTI DOLAC
C3 TRN
C4 UZARIĆI
C5 BRIG

D1 LJUBOTIĆI
D2 KOČERIN
D3 IZBIČNO
D4 CRNAČ
D5 BUHOVO

E1 LIJEVA OBALA
E2 PRIVALJ
E3 MOKRO
E4 ČERIGAJ
E5 DOBRIČ-PROVO-GRABOVA DRAGA

Izbicno.info

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza