Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MNL MZ: Nakon odličnog starta naši momci ubilježili drugi uzastopni poraz

E-mail Ispis

liga MZ 2018 utakm 2 1aNakon sjajnog početka i visoke pobjede nad ekipom MZ Crnač naši momci ubilježili su drugi uzastopni poraz na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi mjesnih zajednica Širokog Brijega te doveli u neizvjesnost prolazak u naredni krug natjecanja.

 

Nakon poraza od vrlo jake i iskusne momčadi MZ Kočerin (1:4) našim momcima trebala je pobjeda protiv MZ Buhovo za osiguran prolaz u drugi krug no uslijedilo je pravo iznenađenje i neočekivan poraz od 3:4.

Unatoč porazu od iskusne ekipe MZ Kočerin naši momci pružili su veoma odličnu i discipliniranu igru što je u narednom susretu bilo sasvim suprotno. 

Raspad igre, nedisciplina, brojni žuti kartoni te čak jedan crveni karton obilježili su susret protiv MZ Buhovo. Sve to pokazivao je i rezultat na terenu pri čemu su već u 13 minuti susreta Bovčani vodili s 2:0 – što je bio i konačni rezultat prvog poluvremena.

Početkom drugog poluvremena činilo se da će, ipak, sve "sjesti na svoje mjesto" no onda je uslijedio novi šok i povećanje vodstva Buhova a u 29 minuti još uvjerljivije vodstvo od 4:1.

Tek pri kraju susreta naši momci se "bude" te uz nekoliko propuštenih izglednih prigoda uspijevaju smanjiti konačni rezultat na 3:4 i tako omogućavaju zasluženo slavlje prve pobjede ekipi MZ Buhovo.

Golove za MZ Izbično postigli su Josip Perko (2) i kapetan Josip Crnjac – Crni.

Zadnji susret prvog kola slijedi u petak, 20. srpnja, protiv MZ Ljubotići (20h). Za eventualni prolaz u naredni krug potrebna je isključivo pobjeda protiv MZ Ljubotići te očekivanje raspleta u ostalim susretima.

Raspored, rezultate i ljestvice ovogodišnje MNL možete pratiti OVDJE

liga MZ 2018 utakm 2 2

liga MZ 2018 utakm 2 5

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza