Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Nastavak radova na župnoj crkvi u Izbičnu – do daljnjega odgođeno održavanje sv. misa

E-mail Ispis

zupna crkva radovi2018 1aŽupna crkva u Izbičnu ovih dana pretvorena je u jedan veliki i značajan građevinski projekt u kojoj se umjesto uobičajenog interijera nalaze brojni alati i građevinske instalacije pomoću kojih će ovaj objekt dobiti jedan sasvim novi izgled, kako u unutrašnjosti tako i izvana.


Nakon dovršenih radova rekonstrukcije cjelokupnog krova crkve, krenulo se i sa ugradnjom novih otvora i glačanje, odnosno, obnova unutarnje fasade crkve uslijed čega je odgođeno održavanje sv. mise protekle nedjelje.

No, župnik fra Rober Kiš, u suradnji s župljanima, odvažio se na još daljnje korake obnove kroz koje slijedi i cjelokupna obnova poda, odnosno, zamjena starih keramičkih pločica u cjelokupnu kamenu podlogu.

Uz spomenuto, slijedi zamjena postojeće rasvjete, elektro instalacije te niz novih vizualnih detalja, kako u unutrašnjosti – tako i izvana, čime će župna crkva u Izbičnu zasjati u jednom sasvim novom ruhu.

Zbog spomenutih radova, do daljnjega se odgađa održavanje pučke nedjeljne mise u župnoj crkvi a sv. mise nakana do tada biti će obavljene u sakristiji, pored crkve.

Ujedno, pozivaju se svi župljani i prijatelji, koji su u mogućnosti pripomoći na ovim značajnim radovima, da se odazovu svojim doprinosom kako bi se radovi što ranije i uspješnije uspjeli okončati.

Obavijest o dovršetku radova i nastavku održavanja sv. misa u župnoj crkvi objaviti ćemo ponovno nakon dovršetka radova i službene obavijesti iz župnog ureda.

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

zupna crkva radovi2018 1

Izbicno.info

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza