Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U posljednjim sekundama u drugom nastupu ovogodišnje MNL MZ Izbično ispustilo osvajanje prvih bodova protiv Privalja (2:3)

E-mail Ispis

 

MNL 2019 2 1

I u drugom susretu na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega naši momci su ispustili prigodu doći do prvih bodova. U veoma napetoj i neizvjesnoj utakmici ekipa MZ Privalj ipak s(p)retnije dolazi do pobjede u posljednjim sekundama susreta za konačan rezultat od 3:2.

Pohvalno je svakako istaknuti veoma dobru igru naših momaka a osobito nastupe onih najmlađih koji su ovom prigodom debitirali u nastupima za MZ Izbično što ohrabruje i daje naznake za budućnost.

Pogotke za Privalj postigli su Mario Ljubić i Marko Musa (2x), dok je za Izbično dva puta strijelac bio Josip Crnjac, kapetan našeg tima.

MZ Izbično slijedi odigravanje još dva susreta, protiv Uzarića i Dobrkovića, te i dalje sve imamo u svojim rukama, odnosno, nogama. Dvije naredne pobjede, gotovo sigurno, vode nas u naredni krug natjecanja.

Prikazanom igrom protiv Privalja, i onim što su naši mladi talenti pokazali, s pravom se nadamo i vjerujemo i u uspješan rezultat u narednim susretima.

Naš tim će nastavak odigravanja ovogodišnje Lige nastaviti bez izravne pomoći trenera Damira Crnjca koji svoju profesionalnu karijeru ponovno nastavlja na Arapskom poluotoku, točnije, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje se novim ugovorom obvezao na dužnost kondicijskog trenera u timu prošlogodišnjeg azijskog prvaka Al Aina, kojeg je prošle godine trenirao Zoran Mamić.

No, naš trener je ostavio dovoljno traga među ostatkom tima kojeg će kapetan Josip Crnjac – Crni znati vješto i uspješno prenijeti na naš pomlađeni sastav.

Naredna utakmica slijedi protiv MZ Uzarići a koja se, zbog dva dana odgode, pomjera za srijedu, 17. srpnja, u 21 sati, ukoliko ne dođe do novih odgoda uslijed nevremena ili nečeg drugog.

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

MNL MZ 2019 Privalj-Izbicno

FOTO: Izbicno.info / Jabuka.tv

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza