Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično okončala nastup na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

MNL 2019 1 1

Ekipa MZ Izbično posljednjim susretom prvog kruga protiv MZ Dobrkovići okončala je nastup na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi Grada Širokog Brijega pri čemu je ubilježen još jedan poraz gdje je tim Dobrkovića zasluženo slavio pobjedu od 3:1.

Neočekivano, naši momci ove godine nisu uspjeli upisati nijednu pobjedu ili bod te kao posljednji u skupini ispadaju iz daljnjeg natjecanja.

Rezime ovogodišnjeg nastupa mogao bi se svesti na zaključak; moglo je i bolje – ali nema razočaranja. Obzirom na činjenicu kako smo pred sam početak Lige bili upitni s popunom kadra i nizom drugih upita i dvojbi prikazanim na terenu možemo biti, ipak, zadovoljni.

Zbog povreda ove godine ostali smo bez nastupa i pomoći gotovo cijelog prvog sastava, a nakon prvog susreta i bez trenera, što je uvelike poremetilo samu koncepciju i način dosadašnje igre i nastupa.

Radosti nastup nekolicine mladih i novih igrača koji su nam se pridružili ove godine i koji su pokazali kako se ubuduće na njih može ozbiljno računati. Vrijedi svakako istaknuti nastup mladog Davida Crnjca koji je ove godine debitirao za naš tim i pored toga dva puta se upisao u listu strijelaca, te će tako ostati zabilježen kao najmlađi strijelac MNL Širokog Brijega, s nepunih 16 godina.

Unatoč svemu, dobra atmosfera i zajedništvo među cijelom ekipom ostalo je nepromijenjeno i nakon odigravanja utakmica, neovisno o konačnom rezultatu. Momci daju sve od sebe na terenu, nekad manje – nekad više, ali zato na zajedničkom druženju 

Zasluge za sve to i ove godine pripisujemo našoj vjernoj "logistiki", među kojima posebnu zahvalu upućujemo sponzoru, tvrtki GEOSPEKTAR i Željku Pavkoviću, tvrtki AL-Jozić i Miljenku Crnjcu, MCI-u Široki Brijeg i Miljenku Crnjcu, Marinku Maći Soldo te svima ostalima koji su bili podrška i ove godine.

Izbicno.info 

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza