Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Jubilarnih 10.000 ulaza na www.izbicno.info

E-mail Ispis

Za nepunih dva mjeseca 10.000 ulaza na stranicu?! Da. Dobro ste čuli i vdjeli. Ovaj jubilarni 10.000 ulaz na naš portal ostvaren je danas, u subotu, 21. veljače, nepuna dva mjeseca nakon objavljivanja prve vijesti i puštanja portal u "pogon". Ovo je doista impresivan podatak i za mnoge portale nekog drugog karaktera a kamoli za portal jedne župe.Uz određene, ("sitne") tehničke probleme sa serverima u prvim danima, hvala Bogu sve se kasnije održalo u ispravnom i željenom smjeru. Uspješno smo pustili u pogon naš forum, na kojem je, do danas, ostvareno ukupno 446 postova, otvoreno 58 tema, te preko 2.800 pregleda raznih postova. Zatim smo uspješno dodali i u funkciju pustili i Chat. Tu su još "knjiga posjetitelja", komentari na članke, privatne poruke za registrirane korisnike... Moglo bi se reći, skoro sve ono što je potrebno jednom portalu, a za one, ovakve vrste, jedinstveno u široj regiji.

Pohvale stižu sa svih strana. Mnogi ostali portali, prenijeli su naše sadržaje i objavili ih na svojim portalima. Spomenimo k tome podatak da određeni sadržaji imaju preko, impresivnih, 1000 čitanja  - kao što je to naša priča "kad kiše naliju polja..." Nekoliko ostalih sadržaja uskoro će dostići tu brojku.

Brojka od preko 250 JEDINSTVENIH ulaza DNEVNO na stranice - kazuje nešto što je, reći ću, rezultat iznad svih očekivanja. Napominjem ovo "jedinstvenih" iz razloga što su to korisnici koji se broje sa jedinstvenih IP adresa - gdje se iz bilo koje veće mreže broji samo jedno računalo i jedan ulaz. Dodamo li k tome da s jednog, kućnog, računala stranice posjeti nekoliko članova obitelji - brojke su više nego impresivne.

I na koncu, sve ovo su rezultati i brojke koje ste načinili Vi poštovani posjetitelji, a onda velika zahvala, prije svega, našem župniku fra Franji Mabiću, za čije sadržaje ne znamo salužuju li bolju pohvalu tekst ili fotografije koje načini. Zahvaljujemo se, naravno, i svima ostalima koji su bilo kojim načinom sudjelovali i dali svoj doprinos ovakvim rezultatima.
Nastojat ćemo vas idalje održati nerazočaranima kad god budete i ubuduće posjetili ove sadržaje.

Ugodan boravak na www.izbicno.info

 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza