Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Obavijest i najava: Malonogometna liga mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 21. izdanje.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2022. godine, izuzev finalne utakmice koja će se u čast Dana pobjede i domovinske zahvalnosti odigrati na nogometnom stadionu „Pecara“ u naknadno određenom terminu. Prema planiranim aktivnostima otvaranje lige će se održati 4. srpnja.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine u mjesecu kolovozu. Liga Hercegovine ove godine se održava u Stocu.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Širokog Brijega je imenovao Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će sprovesti natjecanje.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se dana 23. lipnja 2022. godine (četvrtak) u Gradskoj vijećnici s početkom u 11,00 sati.

Radi daljnje koordinacije molimo predsjednike MZ da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ, priopćeno je iz Športskog saveza. Prijave službenih predstavnika i ekipe potrebno je odraditi do 23. lipnja 2022. Kontakt osoba za prijave – Zdenko Jelić (mob: 063 353 352)

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza.

Kontakt:
Karlo Sopta (tajnik) mob: 063 133 127 i tel: 039 702 854; e-mail:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Zdenko Jelić (tehnička priprema) mob: 063 353 352

Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ će biti uručeni na istom sastanku.

Izbicno.info / Sirokibrijeg.ba

 

Vremenska
prognoza