Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično s visokih 8:1 protiv Desne Obale za prolaz u četvrtfinale

E-mail Ispis PDF

Izbicno desna obala 8:1

Pred prepunim tribinama u Klancu sinoć je odigrana druga večer utakmica osmine finala ovogodišnje MNL MZ Grada Širokog Brijega. 

U prvoj utakmici večeri snage su odmjerile ekipe Knešpolja i Rasna. U veoma čvrstoj i napetoj utakmici Knešpolje je na kraju slavilo rezultatom 4:2.

Pravu rapsodiju igre malog nogometa pokazali su naši momci u drugoj utakmici večeri protiv Desne Obale, te zabilježili najuvjerljiviju pobjedu, ostvarenu na terenu, u dosadašnjem dijelu ovog natjecanja. Visokih 8:1 glasio je rezultat na koncu susreta a to je, ujedno, i pokazatelj dominacije i sjajne igre naših momaka.

Izbicno desna obala 8:1

Mreže su mirovale sve do polovice drugog poluvremena kada solo prodorom, kroz čvrstu obranu Desne Obale, nebranjenim udarcem Mirko Hrkać postiže prvo vodstvo. I tada je krenulo, samo dvije minute kasnije, u 12. minuti, iznimno raspoloženi kapetan, Ante Crnjac, povećava vodstvo na 2:0. Konačan rezultat prvog poluvremena u 18. minuti donosi Josip Crnjac.

U nastavku susreta naši momci nastavljaju s dominacijom na terenu te već u trećoj minuti nastavka na 4:0 povećava Jozo Crnjac. Narednih sedam minuta slijedi nešto mirniji tempo, s nekoliko prigoda s obje strane, a onda na visokih 5:0 povećava Mario Pavković.

Izbicno desna obala 8:1

U 35. minuti, pri jednoj akciji Desne Obale, lopta u ruku pogađa Antu Crnjaca na što je dosuđen kazneni udarac, a uspješan izvođač bio je Damir Hrkać. Samo minuta kakve-takve nade ostala je Desnoj Obali kada na visokih 6:1, svojim drugim pogotkom, povećava Ante Crnjac.

Desna Obala pokušava s golmanom-igračem ublažiti poraz no, naš kapetan, Ante Crnjac, svoju sjajnu igru sinoć okrunio je hat-trickom u 38. minuti ,za nevjerojatnih 7:1.

I kada se činilo da je to konačno, zadnju riječ imao je brat Josip – Crni koji, minutu kasnije, preciznim udarcem iz daljine pogađa nebranjenu mrežu za konačnih 8:1, što je kod brojnih gledatelja izazvalo dugotrajan pljesak.

Predstava za dugo pamćenje. Tko nije bio ima, zasigurno, za čime žaliti.

Za naš tim nastupili su:
Zvonimir Crnjac, Josip Crnjac - Crni, Josip Crnjac, Ante Crnjac, Mario Pavković, Josip Soldo, Josip Perko, Jozo Crnjac, Ivan Hrkać, Mirko Hrkać, Josip Soldo i Filip Pavković.

Protivnik našim momcima za četvrtfinale odlučen je u trećoj utakmici večeri gdje je ekipa Biograca slavila protiv Ciglane Gradac rezultatom 6:3.

Prema, još neslužbenom, rasporedu utakmica četvrtfinala između Izbična i Biograca trebala bi se odigrati u utorak, 2. kolovoza, s početkom u 21:30 sati. Sve će službeno biti objavljeno u ponedjeljak, no vjerojatno ostaje ovaj termin odigravanja.

Izbicno desna obala 8:1

 Izbicno.info / Foto: Borak.info / Jabuka.tv