Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Druženje naših nogometaša na Tribošiću i dodjela medalja za osvojeno treće mjesto

E-mail Ispis

IZBIČIJADA 2022.

Ove nedjelje, 28. kolovoza, pored igrališta na Tribošiću organizirano je još jedno druženje s nogometašima naše MZ, koje se uobičajeno organizira nakon završetka odigravanja MNL MZ Grada Širokog Brijega. Ove godine povoda za to bilo je još više.

Naime, nakon nedavnog odigravanja finalne utakmice na Pecari, između ekipa Lijeve Obale i Knešpolja (2:1), uslijedila je ceremonija dodijele odličja za najzaslužnije momčadi i pojedince.

MZ Izbično dodijeljena su odličja za osvojeno treće mjesto na ovogodišnjoj Ligi MZ, a za najboljeg igrača turnira proglašen je Mirko Hrkać, igrač naše mjesne zajednice.

Za ovaj povijesni uspjeh naših momaka pokal i medalje preuzeo je kapetan Josip Crnjac – Crni, a nagradu za najboljeg igrača turnira, zbog Mirkovih planiranih obveza, preuzela je njegova majka, Anđelka.

Na ovonedjeljnom druženju, čast dodijele medalja našim momcima pripala je domaćinu Ikanu, a sve to zabilježeno je u narednih nekoliko fotografija. Nažalost, zbog obveza pojedini igrači nisu mogli prisustvovati ovom događaju ali njihove, zaslužene, medalje ih očekuju, i biti će im naknadno uručene. 

Druženje je nastavljeno na obližnjem bućalištu, uz zakusku, razgovor i zaključak kako je sljedeći korak veliko finale, ma gdje da se odigravalo. 

IZBIČIJADA 2022.Nakon finalne utakmice na Pecari našem kapetanu Josipu Crnjcu - Crnom uručen je pokal za osvojeno treće mjesto

IZBIČIJADA 2022.

Nagradu za najboljeg igrača Lige, Mirku Hrkaću, preuzela je njegova majka Anđelka

IZBIČIJADA 2022. U nedjelju je uslijedila dodijela medalja prisutnim igračima na Tribošiću, na igralištu gdje je ovaj uspjeh pokrenut prije deset godina

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

IZBIČIJADA 2022.

Prilike i golovi polufinalne utakmice Knešpolje - Izbično

Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza