Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Objavljen datum početka kao i ždrijeba skupina ovogodišnje MNL MZ Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan do najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 22. izdanje.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2023. godine. Prema planiranim aktivnostima otvaranje lige će se održati 3. srpnja.

Pobjednik lige će nastupiti i predstavljati Grad Široki Brijeg na završnici Lige Hercegovine u koja će se ove godine održati u kolovozu u Grudama.

U sklopu priprema za održavanje natjecanja Športski savez Grada Širokog Brijega je imenovao Organizacijski odbor Lige i Natjecateljsko povjerenstvo koje će provesti natjecanje.

Sastanak predstavnika Organizacijskog odbora, Natjecateljskog povjerenstva i predstavnika i vođa momčadi mjesnih zajednica na kojem će se izvršiti izvlačenje skupina i parova održati će se u srijedu, 21. lipnja 2023. godine, u Gradskoj vijećnici s početkom u 11:00 sati.

Radi daljnje koordinacije molimo predsjednike MZ da imenuju službenog predstavnika i vođu momčadi mjesne zajednice koji će sudjelovati u daljnjoj koordinaciji organizacije MNL MZ, priopćeno je iz Športskog saveza.

Prijave službenih predstavnika i ekipe potrebno je odraditi do 21. lipnja 2023. Kontakt osoba za prijave – Zdenko Jelić (mob: 063 353 352).

Detaljnije informacije se mogu dobiti u tajništvu saveza. Svi materijali koji se odnose na organizaciju MNL MZ će biti uručeni na istom sastanku.

Športski savez Široki Brijeg / Izbicno.info

 

Vremenska
prognoza