Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično teškim porazom startala na ovogodišnjoj MNL MZ

E-mail Ispis

MNL MZ Širokog Brijega

Nakon isključenja ekipe MZ Crne Lokve iz ovogodišnjeg natjecanja naši momci su svoj prvi nastup imali tek sedmi dan natjecanja protiv ekipe MZ Ljuti Dolac. Izostankom nekolicine naših igrača bilo je teško očekivati paritet veoma jakoj ekipi Ljutog Doca.

U odnosu na prošlu godinu čak petorica naših igrača izostala su u ovom susretu, što zbog ozljeda što zbog drugih obveza, dok se ekipa Ljutog Doca kompletirala u jednu od glavnih favorita ovogodišnje MNL MZ.

Već u prvoj minuti susreta Ljuti Dolac dolazi u vodstvo pogotkom Ivana Peke a potom slijedi prava golijada i potpuna dominacija Ljutodočana. Rezultat prvog poluvremena 0:5 nagovještavao je još veću blamažu no na kraju je iznosio (samo) 0:7. 

Posve zaslužena pobjeda Ljutog Doca koji s dvije pobjede i šest bodova čvrsto drže prvo mjesto naše skupine. Naredni susret naše momke očekuje u ponedjeljak, 17. srpnja, protiv MZ Buhovo.

Ovaj težak poraz svakako ne mora značiti puno, slijedi važan susret protiv Buhova a onda zadnji dan prvog kruga protiv Lijeve Obale. Također, naši momci će se postupno ekipirati a onda će biti nezgodni svakom suparniku.

U ostalim susretima večeri Jare su svladale Turčinoviće 6:2 dok su u zadnjem susretu večeri Kočerin i Čerigaj odigrali neriješeno 2:2.

MNL MZ Širokog Brijega

MNL MZ Širokog Brijega

MNL MZ Širokog Brijega

MNL MZ Širokog Brijega

MNL MZ Širokog Brijega

MNL MZ Širokog Brijega

Napominjemo kako skupine, parove, rezultate i stanje na ljestvici možete pratiti JEDINO na našem web portlalu, OVDJE

Foto: Jabuka.info/ Video: Borak.info

 

Vremenska
prognoza