Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično pobjedom protiv MZ Buhovo osigurala tri boda i prolaz u naredni krug natjecanja

E-mail Ispis

buhovo izbicno

Nakon neugodnog poraza u prvom nastupu na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega, od Ljutog Doca (0:7), naši momci odigrali su veoma bitnu utakmicu u ponedjeljak, 17. srpnja, protiv ekipe Buhova, utakmicu koja je, ujedno, osiguravala i prolaz u naredni krug natjecanja.

Za razliku od prve utakmice protiv Ljutog Doca ovoga puta naši momci su nastupili u punom, najjačem, sastavu te u konačnici upisali tri važna boda koja osiguravaju nastavak natjecanja.

U veoma čvrstoj i neizvjesnoj utakmici do samog kraja nizalo se nekoliko prigodnih situacija na obje strane, od sjajnih obrana našeg vratara, Zvonimira Crnjca, do nekoliko udaraca u okvir suparničkog gola Buhova.

Veoma dobra ekipa Buhova konstantno je prijetila našem golu no, nakon jedne izrađene akcije u 17 minuti, sjajni Mirko Hrkać iskoristio je malo ukazanog prostora i snažnim udarcem lijevom nogom pogodio za vodstvo i konačni rezultat od 1:0.

Nakon minute predaha, pred kraj drugog poluvremena Buhovo odlučuje zadnje četiri minute odigrati s golmanom-igračem no nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti na našu dobro postavljenu obranu.

Ovaj susret je, također, značio sve za ekipu Buhova koja, s tri odigrana susreta, nije uspjela zabilježiti niti jednu pobjedu te tako ispada iz daljnjeg natjecanja.

Podsjetimo, isti strijelac i isti rezultat glasio je i u prošlogodišnjem susretu, u prvoj utakmici prvog kruga. Tada je Mirko Hrkać postigao pogodaka nešto ranije, u četvrtoj minuti susreta.

Sljedeći, i posljednji susret prvog kruga natjecanja naše momke očekuje u petak, 21. srpnja, protiv MZ Lijeva Obala u 22:30 sati.

buhovo izbicno

buhovo izbicno

Izbicno.info / Forto: Jabuka.tv

 

Vremenska
prognoza