Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MZ Izbično s pobjedom i dva poraza nastavlja natjecanje u osmini finala na ovogodišnjoj MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis PDF

buhovo izbicno

Zadnju utakmicu prvog kruga natjecanja ovogodišnje MNL Grada Širokog Brijega naši momci odigrali su protiv Lijeve Obale. S obzirom da su naši momci kroz predzadnju utakmicu, protiv Buhova, osigurali prolaz u naredni krug ova utakmica i nije imala veliki rezultatski značaj.

Dakako da su naši momci igrali na pobjedu što se rezultatski pokazalo već u četvrtoj minuti susreta kada naš kapetan, Josip Crnjac – Crni, sjajno i neobranjivo pogađa za 1:0.

Već dvije minute kasnije Lijeva Obala uspijeva izjednačiti a onda je uslijedilo nekoliko dobrih akcija s obje strane, gdje vrijedi posebno istaknuti nekoliko velikih obrana našeg vratara Zvonimira Crnjca, kao i nekoliko propuštenih prilika s naše strane.

Trud se, ipak, isplatio pa se tako golom našeg Josipa Crnjca (Ivina) otišlo na odmor s vodstvom i rezultatom 2:1.

Drugo poluvrijeme i posve drugačija igra naših momaka. U samo dvije minute Lijeva Obala dolazi do preokreta (2:3) a potom, dvije minute kasnije rezultat je 2:4.

U 31. minuti za smanjenje vodstva sjajno se snašao naš Darko Hrkać i pogodio za 3:4. U posljednjih pet minuta susreta gotovo jednosmjerna utakmica, Lijeva Obala „grize“ i uspijeva postići još tri pogotka te je na koncu rezultat glasio 3:7.

Za naš tim pogađali su Josip Crnjac – Crni, Josip Crnjac i Darko Hrkać, dok su pogotke za lijevu Obalu postigli Ivan Bondža te dva puta hat-trick ostvarili su Marko Mikulić i David Zovko.

Bitno za napomenuti kako su i u ovom susretu našoj ekipi nedostajala nekolicina bitnih igrača iz prvog sastava koji bi se trebali kompletirati već u narednom susretu.

MZ Izbično se tako, kao treća u skupini, plasirala u osminu finala dok je na prvom mjestu, uvjerljivo, ekipa Ljutog Doca, s ukupno tri pobjede i maksimalnih 9 bodova, Lijeva Obala kao druga, s osvojenih šest bodova, dok je Buhovo završilo svoje natjecanje bez osvojenog boda.

Kao što je već poznato, MZ Crne Lokve isključena je iz ovogodišnjeg natjecanja te se tako potencijalni bodovi protiv njih neće niti bilježiti.

Suparnika za osminu finala saznati ćemo u ponedjeljak, 24. srpnja, kada će, nakon odigravanja preostala tri susreta, biti upriličeno izvlačenje nositelja te njihovih suparnika.

Izbicno.info