Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MNL 2023: Izbično u četvrtfinalu protiv Ljutog Doca

E-mail Ispis

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023

U veoma zanimljivoj, i do kraja neizvjesnoj utakmici osmine finala, Izbično je u srijedu, 26 srpnja, ipak ostvarilo pobjedu protiv MZ Rasno i tako se plasirali u samu završnicu, odnosno, u četvrtfinale ovogodišnje MNL Širokog Brijega.

Kako se i očekivalo, slijedila je jedna veoma ozbiljna utakmica s niz prigoda na obje strane a mreže su mirovale sve do 14 minute kada sjajnim odigravanjem naše dvojice majstora Izbično dolazi u vodstvo.

Rasno je imalo korner gdje su pokušali, u očito uigranoj akciji, odigrati loptu na njihovog najboljeg igrača, Anđela Čolaka, no to je prozreo naš najbolji igrač, Mirko Hrkać, i sjajnim potezom glavom prebacio loptu u nebranjeni prostor gdje sjajnom kontrom kapetan, Josip Crnjac - Crni, sjajno šutira i pogađa za 1:0.

Do kraja prvog poluvremena rezultat se nije mijenjao a onda u nastavku, u 26 minuti, golom Luke Čolaka Rasno uspijeva izjednačiti.

Redalo se niz akcija i prigoda na obje strane, naš sjajni Zvono Crnjac nije dopuštao rezultatski preokret. I, kada se činilo kako bi se pobjednika moglo odlučiti izvođenjem penala naš „maestro“, Mirko Hrkać, snažnim udarcem, po zemlji, pogađa iz slobodnog udarca za konačnih 2:1. Igra Rasna u nastavku, s uvođenjem golmana-igrača, nije urodila plodom.

Suparnik u četvrtfinalu je Ljuti Dolac, koji su uvjerljivo slavili protiv Privalja 4:1, a utakmica četvrtfinala na rasporedu je u ponedjeljak. 31. srpnja, u 20:30 sati. Utakmica koju mnogi s nestrpljenjem isčekuju.

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023

rasno izbicno mnl mz siroki brijeg 2023

Video snimak prvog gola možete pogledati OVDJE. Zahvaljujući portalu Borak.info, koji jedini radi i video zabilješke, ostale prigode i golove možete pogledati OVDJE: .

Izbicno.info / Foro: Jabuka.tv

 

Vremenska
prognoza