Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

MNL MZ: Izbično zaustavljeno u četvrtfinalu od Ljutog Doca

E-mail Ispis

 

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

Mnogi gledatelji su sinoćnju utakmicu između Izbična i Ljutog Doca komentirali kao najboljom utakmicom na ovogodišnjem natjecanju Lige MZ Širokog Brijega. Bila je to, svakako, jedna od ljepotica turnira a pravim takmacima su se pokazale obje momčadi.

Nimalo nezasluženo ne bi bilo ni da je rezultat bio obrnut. Kako se i očekivalo, jedna čvrsta, borbena i dinamična utakmica svih 40 minuta, s nizom prigoda na obje strane.

Već na početku utakmice naši momci su mogli realizirati vodstvo ali je prigoda propuštena, tako u 11. minuti, sjajnim prodorom i udarcem Jure Pušića naš golman reagira obranom ali se lopta odbija do Ivana Peke koji snažnim udarcem pogađa za vodstvo i jedini pogodak na utakmici.

U nastavku se igralo veoma borbeno i dinamično na obje strane, s nizom novih prigoda, ali se rezultat nije mijenjao. Možda je moglo doći do izjednačenja nakon jedne sjajne akcije našeg Mirka Hrkaća koji je presingom i majstorskim driblingom uspio „izbaciti“ najbolji dvojac Ljutog Doca a potom biva srušen u, kako se kasnije uspostavilo, ipak u kaznenom prostoru, no suci su dosudili prekršaj van njega.

Nakon zatražene minute predaha naši momci pokušali su golmanom-igračem doći do izjednačenja ali ni to nije pomoglo, unatoč dobro odigranoj završnici.

Htjenje, borbenost i zalaganje naših momaka nitko ne može osporiti, zato su im mnogi čestitali nakon utakmice. U nastavak natjecanja zasluženo ide veoma jaka ekipa Ljutog Doca koju ćemo, vjerojatno, gledati u finalu ovogodišnje Lige.

Unatoč porazu ekipa MZ Izbično još jednom je pokazala kako je veoma ozbiljan suparnik svima te da u posljednjih nekoliko godina zasluženo spada među najbolje ekipe.

Zato s ponosom još jednom ističemo njihova imena i zahvalu za sve, koju zaslužuju: Zvonimir Crnjac, Filip Pavković, Josip Crnjac – Crni, Josip Crnjac, David Crnjac,  Mario Pavković, Ante Crnjac, Ivan Soldo, Jozo Crnjac, Ivan Hrkać, Mirko Hrkać, Josip Soldo, Marko Crnjac, Darko Hrkać  timu s klupe Josip Soldo i Tihomir Crnjac.

Zahvaljujemo i svim našim sponzorima, i podupirateljima, koji su bili s nama u pobjedi i porazu: Geospektru i obitelji Pavković, tvrtki AL – Jozić i Miljenku Crnjcu, Maći Soldo – Puškanović, Anti Crnjcu Zeri, Braci Soldo Nadića, Ikanu kao i svima ostalima koji su izrazili potporu na bilo koji način.

Uz sve ovo navedeno s pravom se možemo nadati sljedećem velikom koraku dogodine i željenom nastupu u finalu.

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

MNL Široki Brijeg Izbično-Ljuti Dolac 0:1

Izbicno.info
Foto: Sportski savez Široki Brijeg
Video: Borak.info

 

Vremenska
prognoza