Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Ugovorena još jedna donacija za uređenje vrela Žabljak

E-mail Ispis

zabljak1Jučer, 16 srpnja, je u Posušju potpisan ugovor između Ministarstva prostornog uređenja, resursa i zaštite okoliša i MZ Izbično.

Akteri ovog čina su bili ministar spomenutog ministarstva Marijan Babić i predsjednik naše mjesne zajednice Vjekoslav Draškić.Ugovor obuhvaća donaciju od 1300,00 KM u cilju promicanja zaštite okoliša, ostvarivanja okolišnih projekata i aktivnosti.

- Novac ćemo uložiti u projekt uređenja vrela Žabljak i njegovu okolicu. Na prvi pogled iznos nije baš značajan ali pošto već imamo donaciju za ovaj projekt iz Federalnog budžeta u iznosu od 3.750,00 KM, sigurno će biti od velike pripomoći za još kvalitetnije i ljepše uređenje – izjavio je predsjednik MZ Izbično Vjekoslav Draškić za portal izbicno.info.

Radovi će početi u skoro vrijeme odnosno čim se voda povuče od nedavnih kiša i kad se pokose njive i pokupi sijeno. Biti će to sigurno vrijedna investicija jer je Žabljak jedan od rijetkih izvora u našoj župi i sigurno dobra destinacija za ljetna okupljanja i opuštanje uz čistu prirodu i šum vode iz kamena.

ugovor_zabljak
Detalj s potpisivanja ugovora 16. srpnja u Posušju

Vjeko Pavković
 

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza