Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Uručena donacija u uredskoj opremi i namještaju MZ Izbično

E-mail Ispis

oprema_mz1aU petak, 11. studenog, predstavnici Centra za građansku suradnju iz Livna (CGS) su dopremili donaciju u uredskoj opremi i namještaju našoj mjesnoj zajednici. Dio je to projekta „Promoviranje participacije građana u lokalnoj upravi“ koji financira Kanadska ambasada/Kanadski fond za lokalne inicijative (CFLI), koji ima za cilj izgradnju kapaciteta mjesnih zajednica te pružanja podrške

i konkretne pomoći aktivnim mjesnim zajednicama koje svojim angažmanom i trudom pripreme prostor za ured mjesne zajednice uz sudjelovanja stanovnika MZ i općinske uprave te privatnog sektora.

Uredski prostor koji se nalazi u sklopu objekta bivše ambulante u Izbičnu nedavno je dovršen zahvaljujući financijskoj potpori dijela mještana te donacijama u materijalu tvrtki vlasnika s našeg područja, kao i pojedinih ostalih koji su iskazali solidarnost u ovakvim projektima. Općinski načelnik obećao je podršku u ovom projektu za novi priključak el. energije što uskoro očekujemo.

Imena svih onih koji su na bilo koji način pomogli u uređenju ureda MZ biti će, u znak zahvale, posebno istaknuta u prostorijama MZ kao i u arhivskim dokumentima.

Zahvaljujući ovoj donaciji mjesna zajednica će po prvi puta otkada postoji imati opremljen ured, što će zasigurno olakšati rad te doprinijeti kvalitetnijem funkcioniranju mjesne zajednice. Ovo je dovršetak dijela projekta MZ koji ima za cilj izgradnju Doma kulture u prostorijama bivše ambulante. U sklopu cjelokupnog objekta stvorili bi se uvjeti za održavanje raznih kulturnih i inih sadržaja koji bi doprinijeli općem razvoju naše mjesne zajednice. Za potporu u dovršetku ovog projekta aplicirano je i na natječaj Vlade Republike Hrvatske od koje su odobrena namjenska sredstva u iznosu od 40.000 kn. Nakon uplate ovih sredstava objekt bi se trebao u potpunosti urediti za tu namjenu, što se uskoro i očekuje.

U sklopu donacije uredske opreme od strane CGS-a Livno donirana je sljedeća oprema:
- Suvremeno osobno računalo sa pratećom opremom,
- Laserski pisač,
- Kompjutorski stol,
- Uredski ormar,
- Konferencijski stol
- 10 uredskih stolica

Vijeće MZ Izbično se ovom prilikom još jedanput zahvaljuje osoblju CGS-a Livno kao i Kanadskoj ambasadi na ovoj vrijednoj donaciji. Također, još jedanput se zahvaljujemo svim mještanima kao i ostalim donatorima koji su svojom donacijom u materijalu, ili dobrovoljnim radom, potpomogli realizaciju ovog značajnog projekta za našu mjesnu zajednicu.

oprema_mz1

oprema_mz2

oprema_mz3

oprema_mz5

 

Vremenska
prognoza