Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

Ugrađena oglasna ploča u Liskovcu

E-mail Ispis

oglasna ploca britvica1aJedna od dvije oglasne ploče koje je naša mjesna zajednica dobila putem javnog natječaja Centra za građansku suradnju iz Livna ugrađena je jučer na području Lokava – kod Brašnića kuće u Liskovcu. Druga oglasna ploča biti će postavljena kod ureda MZ u Izbičnu, pored objekta bivše ambulante.


Podsjetimo, u sklopu projekta „Unapređenje komunikacije mjesnih zajednica“, koju je financijski podržao Kanadski fond za lokalne inicijative, CGS iz Livna objavio je javni natječaj kojim je obuhvaćeno 10 općina sa 157 mjesnih zajednica iz Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije. Na natječaj je bilo pristiglo ukupno 60 aplikacija, a  povjerenstvo je odobrilo ukupno 65 ploča za 51 mjesnu zajednicu iz navedenih županija.
Mjesnim zajednicama koje su najbolje popunile aplikacije i priložile svu natječajem traženu dokumentaciju dodijeljene su po dvije oglasne ploče, među kojima je bila i MZ Izbično.

Ovom prigodom zahvaljujemo CGS-u Livno kao i financijeru, Kanadskom fondu za lokalne inicijative, na ovom kao i na dosadašnjim zajedničkim projektima te se nadamo dobroj suradnji i u buduće.

oglasna ploca britvica1-1

oglasna ploca britvica2

oglasna ploca britvica1

b britvica put1
Ovih dana u Gornjoj Britvici slijedi balgoslov polja na trima grobljima. Put koji vodi do njih nužno vapi za bilo kakvom restauracijom i popravkom - što pokazuje i ova fotografija, a oni koji svakodnevno ovuda voze znaju to najbolje. Od načelnika općine izraženo je obećanje kako će uskoro uslijediti sanacija i popravka. Prvi blagoslov polja, na Sekači, priredio je vozačima ovakav izgled - nadamo se da će naredni dočekati u boljem i ljepšem izdanju.

 

Vremenska
prognoza