Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Lokalni izbori 2024.: Rezultati glasovanja u MZ Izbično

E-mail Ispis

lokalni izbori 2024Na temelju preliminarnih podataka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH donosimo podatke o rezultatima ovogodišnjih Lokalnih izbora s izbornog mjesta u osnovnoj školi u Izbičnu. Pravo glasa na ovogodišnjim Općim izborima u našoj MZ imalo je 361 glasača, dvadeset manje u odnosu na prošle lokalne izbore 2000. godine.

Više...
 

Nezapamćeno nevrijeme i poplave diljem Hercegovine. Prometnica Izbično-Sutina bila zatvorena za promet

E-mail Ispis

nevrijeme izbicno- poplavaNezapamćeno nevrijeme praćeno jakim vjetrom i intenzivnim padalinama, s noći od četvrtka na petak, 3. i 4. listopada, pogodilo je šire područje Hercegovine kao i dijela središnje Bosne. 

Više...
 

Datum početka nastave u ŽZH je 9. rujna

E-mail Ispis

Nastave u osnovnim i srednjim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj počet će 9. rujna, objavilo je Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH.

Više...
 

Proslava 27. Izbičijade

E-mail Ispis

izbicijada 2024 1aPonovno su se mještani Izbična i njihovi prijatelji našli na jedinstvenom druženju na Izbičkom polju. Ove godine održano je  27. izdanje popularne Izbičijade koje je ponovno okupilo mnoštvo Izbičana, ne samo onih koji žive u Izbičnu i Širokom Brijegu, kao i veliki broj prijatelja ove nadaleko poznate i jedinstvene manifestacije.

Više...
 

IZBIČIJADA 2024. - Turnir zaselaka: Gornja Britvica obranila naslov prošlogodišnjeg pobjednika

E-mail Ispis

mng turnir 2024 pobjedniciPovodom proslave manifestacije IZBIČIJADA već treću godinu zaredom organizira se i malonogometni turnir zaselaka Izbična. Zahvaljujući ugrađenoj rasvjeti na igralištu osnovne škole ove godine turnir se u večernjim satima odigrava u tri dana.

Više...
 

NAJAVA: Izbičijada 2024.

E-mail Ispis

IZBICIJADA najava 2024Dan nakon blagdana Velike Gospe, tj. 16. kolovoza, Izbičko polje biva mjesto okupljanja brojnih prijatelja tradicionalne manifestacije "Izbičijada" koja se ove godine obilježava po 27. put.

Više...
 

U izbičnu održan veoma zanimljiv prvi futsal „LA STRADA“ 3X3 turnir

E-mail Ispis

la strada izbicno 3X3 01Četiri večeri održavanja prvog „LA STRADA“ 3X3 futsal turnira obilježene su na jedinstven i veličanstven način na školskom igralištu u Izbičnu. Veličanstven je bio i broj ekipa sudionika, njih ukupno 55.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

Franjevački samostan i župa Široki Brijeg objavili su detaljan program za ovogodišnju Devetnicu Velikoj Gospi.

Program će svakim danom započinjati  u 18:00 sati molitvom krunice i mogućnošću za ispovijed, nakon čega slijede zavjetne molitve i sveta misa u 19:00 sati.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 98

Vremenska
prognoza