Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

MZ Izbično startalo remijem a potom i pobjedom na ovogodišnjoj MNL MZ Širokog Brijega

E-mail Ispis

izbicno oklaji 1Nakon remija i podijele bodova (3:3) protiv MZ Oklaji, naši momci su u svom drugom nastupu na ovogodišnjoj Ligi MZ Grada Širokog Brijega ubilježili prvu pobjedu protiv MZ Provo-Dobrič Grabova Draga, te tako osvojili vrijedna četiri boda koja bi nas trebala odvesti u naredni krug natjecanja.

Više...
 

Održan ždrijeb skupina MNL MZ Širokog Brijega 2024.

E-mail Ispis

MNL MZ izvlacenje 1aU Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu u utorak, 25. lipnja, upriličeno je izvlačenje skupina i parova za održavanje ovogodišnje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Objavljen datum početka malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

Športski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Sv. misom i procesijom u Izbičnu svečano obilježen blagdan Tijelova

E-mail Ispis

Tijelovo IzbicnoOvogodišnji blagdan Tijelova u našoj župi obilježen je na jedan, uistinu, svečan i dostojanstven način. Upravo onako kakao je župnik, fra Robert Kiš, želio i najavljivao, svečanim misnim sljavljem u 10:30 sati u župnoj crkvi te procesijom do kipa sv Ivana Krstitelja.

Više...
 

Na Tijelovo sv. misa u 10:30 sati i procesija do kipa sv. Ivana Krstitelja

E-mail Ispis

tijelovoSvake godine devetog četvrtka nakon Uskrsa slavi se Svetkovina Presvetog Tijela i Krvi Kristove, odnosno Tijelovo, jedan od značajnijih blagdana u katoličkoj liturgijskoj godini.

Više...
 

Proslava sv. Josipa Radnika u Izbičnu

E-mail Ispis

sv josip 2024Prvi svibnja, već tradicionalno, u župi Izbično predstavlja poseban dan u kojemu se brojni župljani, kao i vjernici iz obližnjih područja, okupe ispred župne crkve u Izbičnu kako bi u procesiji nošenja kipa sv. Josipa Radnika i svečanim misnim slavljem obilježili blagdan svog nebeskog zaštitnika i patrona župe.

Više...
 

Vozači oprez! U tijeku su radovi na dijelu puta Gornja Britvica - Izbično

E-mail Ispis

Radovi Izbicno Britvica 2U četvrtak, 25. travnja, započeli su radovi na uređenju regionalnog puta oznake R-419, na dionici Izbično – Gornja Britvica. Riječ je o uklanjanju rasutog materijala pored asfalta i pripremi puta za novi sloj asfalta na najugroženijim dionicama.

Više...
 

Kod spomen-obilježja u Njivicama odana počast žrtvama raketiranja

E-mail Ispis

obljetnica raketiranja 2024 1U ranim jutarnjim satima 7. travnja 1992., dok je većina građana još spavala, zvuci sirene označavali su zračnu opasnost. U 6.20 sati dva zrakoplova JNA, koja su uzletjela iz Podgorice, nadletjela su Široki Brijeg i raketama zrak-zemlja i opakim kazetnim bombama zasuli civilne ciljeve u užem dijelu Širokog Brijega. 

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 97

Vremenska
prognoza