Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Kod spomen-obilježja u Njivicama odana počast žrtvama raketiranja

E-mail Ispis

obljetnica raketiranja 2024 1U ranim jutarnjim satima 7. travnja 1992., dok je većina građana još spavala, zvuci sirene označavali su zračnu opasnost. U 6.20 sati dva zrakoplova JNA, koja su uzletjela iz Podgorice, nadletjela su Široki Brijeg i raketama zrak-zemlja i opakim kazetnim bombama zasuli civilne ciljeve u užem dijelu Širokog Brijega. 

Više...
 

Prijeti li stečaj i gašenje Rudnicima Boksita Široki Brijeg

E-mail Ispis

rudnici boksita Široki Brijeg Rudnik boksita u Širokom Brijegu još od početka godine ne radi, a 37 radnika ostalo je bez posla. Poduzeće Rudnici boksita d.o.o. Široki Brijeg, u vlasništvu Županije Zapadnohercegovačke, dužno je oko 3 milijuna KM, a nalazi se samo korak od stečaja.

Više...
 

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima s područja Širokog Brijega

E-mail Ispis

Napomena za poljoprivredne proizvođače koji su upisani u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenta. 

Više...
 

Nakon službene potvrde izbornih rezultata izabrano novo/staro rukovodstvo mjesne zajednice

E-mail Ispis

Nakon održavanja ovogodišnjih izbora za članove vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega, održanih 21. siječnja 2024. godine, Gradsko izborno povjerenstvo donijelo je službenu Odluku o potvrđivanju izbornih rezultata.

Više...
 

U Izbično dopremljeni kontejneri za odvoz kućnog komunalnog otpada

E-mail Ispis

kontejneri za kucni otpad 1aNakon niza pregovora i zahtjeva za regulaciju odvoza komunalnog otpada s područja naše mjesne zajednice pred Novu godinu konačno je postignut dogovor s JKP ČISTOĆA Široki Brijeg, a danas, 26. siječnja, dopremljeno je šest kontejnera koji će biti raspoređeni u nekoliko zaselaka.

Više...
 

Održano 21. natjecanje u kušanju domaće kobasice

E-mail Ispis

21. natjecanje u kušanju domaće kobasiceJoš jedna siječanjska subota upriličena je u zajedničkom druženju u kušanju i natjecanju za izbor najbolje načinjene domaće kobasice održane u krugu prijatelja ove manifestacije u prekrasnom ambijentu na području Prženuša, nadomak Dabila.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2024. godini

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za sve zainteresirane donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak za 2024. godinu. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Iste možete pogledati na ovoj POVEZNICI.

 

Široki Brijeg: Potvrđene kandidatske liste za vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je potvrđene kandidatske liste za izbore članova vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 96

Vremenska
prognoza