Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Radovi na sanaciji puta Dobrkovići – Izbično – Gornja Britvica - Sutina

E-mail Ispis

sanacija puta Dobrkovici Izbicno 1aU proteklih nekoliko dana nastavljena je sanacija regionalnog puta Široki Brijeg – Rakitno, točnije, na dionici puta Dobrkovići – Izbično, kao i makadamskog puta Gornja Britvica – Sutina/Rakitno. Dio je to projekta kojeg provodi Javna ustanova Ceste Županije Zapadnohercegovačke...

Više...
 

Opći izbori 2022.- Rezultati glasovanja u MZ Izbično

E-mail Ispis

Temeljem preliminarnih podataka Središnjeg izbornog povjerenstva BiH donosimo podatke o rezultatima ovogodišnjih Općih izbora u BiH s izbornog mjesta u osnovnoj školi u Izbičnu. Pravo glasa na ovogodišnjim Općim izborima u našoj MZ imalo je 366 glasača - od 395 u odnosu na prošle Opće izbore.

Više...
 

Druženje naših nogometaša na Tribošiću i dodjela medalja za osvojeno treće mjesto

E-mail Ispis

MZ Izbično treće mjesto MNL MZ 2022Ove nedjelje, 28. kolovoza, pored igrališta na Tribošiću organizirano je još jedno druženje s nogometašima naše MZ, koje se uobičajeno organizira nakon završetka odigravanja MNL MZ Grada Širokog Brijega. Ove godine povoda za to bilo je još više.

Više...
 

Izbičijada 2022.

E-mail Ispis

izbicijada 2022 1aPonovno su se mještani Izbična i njihovi prijatelji našli na jedinstvenom druženju na Izbičkom polju. Jubilarno 25.  izdanje popularne Izbičijade privuklo je mnoštvo Izbičana ne samo onih koji žive u Izbičnu i Širokom Brijegu. Već četvrt stoljeća ova pučka veselica tradicionalno se održava 16. kolovoza...

Više...
 

Izbično kroz penale zaustavljeno u polufinalu ovogodišnje Lige MZ

E-mail Ispis

polufinale Knespolje Izbicno 1aTeško je danas u samo nekoliko rečenica opisati dojmove sinoćnjeg događanja u Klancu, kao i onoga nakon utakmice. Toliku ekspanziju emocija nije „progutala“ ni (polu)odspavana noć. Emocije razočaranja i ponosa miješaju se u glavi, i duboko u nutrini, toliko snažno da ih je nemoguće eliminirati.

Više...
 

Program devetnica i svetkovine Velike Gospe

E-mail Ispis

Župa i Samostan Uznesenja Blažene Djevice Marije Široki Brijeg objavila je program Devetnice i svetkovine Velike Gospe.

Devetnica započinje u subotu 6. kolovoza, a misu će predvoditi fra Karlo Lovrić.

Više...
 

Još jedna velika pobjeda i Izbično je u polufinalu ovogodišnje MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

Izbicno Biograci 1aPovijest je ispisana! Ono što se godinama sanjalo i gradilo dogodilo se ove sezone na 21. Malonogometnoj ligi MZ Grada Širokog Brijega. Po prvi puta od odigravanja MZ Izbično igra veliko polufinale i samo jedna utakmica dijeli nas od velikog finala na Pecari.

Više...
 

MZ Izbično s visokih 8:1 protiv Desne Obale za prolaz u četvrtfinale

E-mail Ispis

Izbicno desna obala 1aPred prepunim tribinama u Klancu sinoć je odigrana druga večer utakmica osmine finala ovogodišnje MNL MZ Grada Širokog Brijega. 

U prvoj utakmici večeri snage su odmjerile ekipe Knešpolja i Rasna. U veoma čvrstoj i napetoj utakmici Knešpolje je na kraju slavilo rezultatom 4:2.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 96

Vremenska
prognoza