Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Nastava počela: U Izbičnu osam, u Donjoj Britvici četiri đaka

E-mail Ispis
skola_1Nova školska, 2012/2013, godina počela je u ponedjeljak 03. rujna kad su se pojedini đaci prvi put susreli sa školskim udžbenicima a oni ostali ponovno sjeli u školske klupe. Područne škole u Izbičnu i Donjoj Britvici su također otvorile vrata svojim učiteljicama i đacima ali s brojčanim podacima boljim u odnosu na prošlu godinu.
Više...
 

Širokobriježani pokazali plemenitost!

E-mail Ispis
darovatelji_krvi1aDanas (23. kolovoz 2012.) u prostorijama MZ Lijeva obala u Širokom Brijegu održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je organizirao Crveni križ Široki Brijeg u suradnji s Odjelom za transfuziju krvi Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. 
Akcija je počela u 10h i trebala je završiti u 12h, no zbog velikog odaziva građana Širokog Brijega akcija je
Više...
 

Program Devetnice i proslave Velike Gospe u našoj Općini

E-mail Ispis
v_gospaUnatoč velikim vrućinama kolovoz je mjesec u kojem naša Općina posebno zaživi. Mjesec je to kada se u gradu i na okolnim proslavama okupi veliki broj ljudi vezano za pripremu proslave blagdana Velike Gospe, kroz Devetnice, te proslave dana Općine Široki Brijeg. Odmah nakon ovih proslava slijedi skup izbičana i prijatelja (Izbičijada) koji se već tradicionalno održava na Izbičkom polju - 16. kolovoza.
Više...
 

Obilježena 19. obljetnica stradanja 39 hrvatskih civila i branitelja na Stipića livadi

E-mail Ispis
stipica_livade_2012_1aMolitvom, paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća danas, u subotu, 28. srpnja, obilježena je  19. godišnjica pogibije 39 hrvatskih civila i vojnika koji su stradali u stravičnom zločinu počinjenom od strane pripadnika Armije BiH na Stipića livadi, odnosno, u Doljanima.
Više...
 

Najava: Večer guslara i diplara i u Širokom Brijegu

E-mail Ispis
6_dani_tolise1aU subotu, 14. srpnja, s početkom od 19 sati u klubu "Osmica" (u blizini Križa na mostu) u Širokom Brijegu, biti će održana Večer guslara i diplara. Inicijator i organizator ove manifestacije, Dragan Soldo – Mićanov, očekuje dolazak i sudjelovanje dvadesetak poznatih guslara i diplara s područja cijele Hercegovine.
Više...
 

MALONOGOMETNA LIGA MJESNIH ZAJEDNICA OPĆINE ŠIROKI BRIJEG 2012.

E-mail Ispis

 Osmina finala Lige MZ Općine Široki Brijeg

 

Više...
 

Liga MZ Općine: Ekipa MZ Izbično izgubila u prvom susretu protiv Lijeve obale rezultatom 2:5

E-mail Ispis
izbicno_l_obala1aDrugu večer Lige mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg na sportskim terenima u Klancu odigrana su tri susreta. U zadnjoj utakmici večeri, u 22 sata, mladi sastav naše mjesne zajednice hrabro je odmjerio snage s iskusnom i favoriziranom ekipom mjesne zajednice Lijeva obala. U fer i korektnoj utakmici naši momci pokazali su dobru igru i sasvim ravnopravno se nosili s protivnikom, osobito u prvom poluvremenu.
Više...
 

Večeras počinje Malonogometna liga mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg

E-mail Ispis
liga_mz2_pocetak1aVečeras u 20 sati na igralištu I i II Osnovne škole Široki Brijeg u Klancu, susretom između momčadi Kočerina i Biograca, započinje dvanaesta po redu Malonogometna liga mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg, zasigurno najposjećenija sportska manifesticija u Širokim Brijegu, a i šire.
Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 52 od 96

Vremenska
prognoza