Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Izbično u bijelom

E-mail Ispis

snijeg_1aJutrošnjih, novih 25 centimetara snijega je zabijelilo ono rijetko kopno što se ukazalo nakon jučerašnjeg sunčanog dana. Kako smo već pisali, jučerašnji dan je izmamio mnoge iz svojih domova ali je zato današnje jutro osvanulo takvo da su mnogi ostali zatočeni u svojim domaćinstvima.

Više...
 

Snježni val stigao i na područje naše župe

E-mail Ispis
snijeg_kalandora1aVal snježnih padalina zahvatio je danas cijelo područje Hercegovine a u našoj župi snježni nanosi iznosili su, od desetak centimetara u Donjoj Britvici i Izbičnu, do petnaestak centimetara u Gornjoj Britvici. Možda i nešto manje od onog najavljenog no putovi su ipak postali prohodni zahvaljujući brzoj intervenciji službe za čišćenje putova od snijega, braći Soldo – Mićanović.
Više...
 

Samo reci "DA" – raspored tečajeva za sakramentalni brak

E-mail Ispis
tecaj_brakaZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za one "singlove" koji imaju ozbiljnu namjeru uskoro se obratiti dragoj simpatiji s ponudom za brak donosimo raspored tečajeva za sakramentalni brak. Satnica početka predavanja ustaljena je u Tomislavgradu, Humcu, Širokom Brijegu i na Posušju, s početkom u 18. sati. U Mostaru je satnica s početkom u 19. sati.
Više...
 

Najava posjeta Papinog izaslanika, nadbiskupa Alessandra D’Errica, našoj župi

E-mail Ispis
d_errico1aApostolski nuncij u Bosni i Hercegovini, nadbiskup Alessandro D’Errico, 12. veljače ove godine dolazi u najavljenu posjetu našoj župi, gdje će u župnoj crkvi sv. Josipa Radnika u Izbičnu, s početkom u 10:30 sati, predvoditi sv. misno slavlje. Rijetke su župe koje se mogu pohvaliti ovakvom posjetom i misnim slavljem kojeg predvodi Papin izaslanik.
Više...
 

Održano XI. natjecanje u kušanju domaće kobasice

E-mail Ispis
kobasicari1aOvog četvrtka, 12 siječnja, na poseban način upriličeno je još jedno tradicionalno okupljanje izbičana i prijatelja u kušanju domaće kobasice. Ovaj tim entuzijasta već jedanaestu godinu za redom okuplja se oko ideje kušanja i nagrađivanja najbolje načinjene domaće kobasice.
Više...
 

Božić i božićni blagdani u našoj župi

E-mail Ispis
bozic2011_1aI ove godine Božić i božićni blagdani u našoj župi proslavljeni su radosno i dostojanstveno. Svemu je prethodila dostojna priprava kroz adventsko vrijeme kroz sv. mise zornice i sv. ispovijed. Misa Polnoćka služena je u punoj župnoj crkvi u Izbičnu – koju su pjevanjem i svirkom uveličali članovi KUD-a Brda.
Više...
 

Selu u pohode: Izbično u emisiji BH radija 1

E-mail Ispis
selu_u_pohode_1aNa početku smo mjeseca prosinca pisali o snimanju emisije „Selu u pohode“ BH radija 1 u našoj župi. Ubrzo smo dobili informaciju da je snimljen materijal za čak 2 emisije koje se emitiraju nedjeljom u jutarnjim satima na 1. programu BH radija.
Više...
 

U susret Božiću - zajedničko božićno druženje župljana

E-mail Ispis
ususret_bozicu_izbicno1aSnježne pahuljice, ukrašavanje božićnog bora,  kušanje kuhanog vina uz slasnu domaću mezu, kolo, pjesma, radost i veselje, obilježili su ovogodišnje božićno okupljanje u Izbičnu kojeg su organizirali Mjesna zajednica Izbično i KUD Brda. Ideja da se pred najradosniji kršćanski blagdan, na otvorenom, okupe župljani u zajedničkom druženju i veselju
Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 56 od 96

Vremenska
prognoza