Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Održan još jedan skup Britvičana u Gornjoj Britvici - "Britvičijada 2017."

E-mail Ispis

britvicijada 2017 1aPrvu nedjelju nakon proslave "Izbičijade" u Gornjoj Britvici organizira se zajedničko druženje domicilnih i raseljenih Britvičana te rodbine i prijatelja. Iako je prošle godine izostalo, ovo druženje na lokaciji "Lokve" u Liskovcu ove godine slavi svoj mali jubilej - 10. godina od prvog okupljanja iz 2007. godine.

Više...
 

Vlado i Iva Crnjac – Jozić proslavili 50. godina braka

E-mail Ispis

zlatni pir jozici 1aPola stoljeća vjernosti i odanosti te svega što ih je pratilo kroz dugo razdoblje zajedničkog života ove nedjelje, na svečan i dostojanstven način, obilježili su Vlado i Iva Crnjac – Jozić. Obilježavanje zlatnog pira odlučili su započeti na sv. misi u 12 sati u crkvi "Isusa Dobrog Pastira" u Gornjoj Britvici.

Više...
 

Nesvakidašnji svatovi u Širokom Brijegu: Na vjenčanje se dovezli autobusom

E-mail Ispis

svatovi sunco 1aU hercegovačkim svatovima navikli smo na raznorazna prijevozna sredstva u i na kojima se mogu vidjeti mladenci u pratnji svojih kumova i ostalih uzvanika. Duge bijele limuzine polako postaju "out" a zamjenjuju ih "obična" ili sasvim neobična prijevozna sredstva.

Više...
 

Održan još jedan skup Britvičana u Gornjoj Britvici - "Britvičijada 2015."

E-mail Ispis

britvicijada 2015 1aVeć po tradiciji, prvu nedjelju nakon proslave "Izbičijade" u Gornjoj Britvici organizira se zajedničko druženje domicilnih i raseljenih Britvičana, te ostale njihove rodbine i prijatelja. Slijedom toga i ove godine priređeno je još jedno takvo okupljanje, pučki nazvano "Britvičijada".

Više...
 

Sv. misa na Ljubuškim grobovima

E-mail Ispis

ljubuski grobovi 2015 1aU proteklu nedjelju, 26. srpnja, na Orugici, služena je sveta misa kod Ljubuških grobova. Za razliku od prethodnih godina ove godine izostala je uobičajena procesija Križnog puta, te se tako stotinjak vjernika okupilo na svetoj misi ispred kapelice kod Ljubuških grobova, gdje je misno slavlje predvodio fra Robert Kiš. 

Više...
 

Proslavljen blagoslov polja i kapelice u Prusinama

E-mail Ispis

prusine 1aProtekle nedjelje zaseok Prusine bio je središte značajnih događanja u našoj župi. Kako smo i najavljivali, uz blagoslov polja na mjesnom groblju proslavljen je i blagoslov novoizgrađene kapelice s kipom Milosrdnog Isusa u središtu zaseoka. Sv. misu i blagoslov polja u 10:30 sati predvodio je fra Robert Kiš, a nakon toga okupljeni su se

Više...
 

Najava blagoslova polja i kapelice s kipom Milosrdnog Isusa u Prusinama

E-mail Ispis

najava kapelica prusine 1aU sklopu nedjeljnog blagoslova polja na groblju u Prusinama najavljen je i blagoslov kapelice i kipa Milosrdnog Isusa koji je već postavljen u novosagrađenoj kapelici u središtu zaseoka Prusine. Ovaj vrijedan izgrađeni dar djelo je malobrojnih mještana koji su s idejom izgradnje kapelice krenuli već godinama ranije.

Više...
 

Blagoslov polja na groblju Sekača

E-mail Ispis
blagoslov polja sekaca 2015 1aOvogodišnji blagoslov polja na groblju Sekača u Liskovcu obilježio je niz redovitih, očekivanih, i neočekivanih događanja koja su obilježila proteklu nedjelju i cijeli prethodni tjedan. Skupina okupljene rodbine i prijatelja na nedjeljnom blagoslovu polja na groblju Sekača bila je, ponajprije, uskraćena u nazočnosti nedavno preminulog
Više...
 
<< Početak < « 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 » > Kraj >>

Stranica 59 od 96

Vremenska
prognoza