Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Proslava 50. godišnjice braka Nikole i Mare Pavković

E-mail Ispis

nikola i mara Pavković 50 godina brakaU subotu, 11.siječnja 2020. u crkvi Bezgrešnog Srca Marijinog u Zagrebu, samostan sestara Klarisa, Nikola i Mara Pavković (rodjeni u Izbičnu) proslavili su svojih 50. godina braka. Svečano misno slavlje predvodio je fra Petar Džida koji je slavljenicima uručio blagoslov i molitvu za dobro zdravlje i sreću u narednim obljetnicama njihovog zajedničkog života. 

Više...
 

Proslava 50. godišnjice braka Nikole i Mare Pavković

E-mail Ispis

nikola i mara Pavković 50 godina brakaU subotu, 11. siječnja 2020. u crkvi Bezgrešnog Srca Marijinog u Zagrebu, samostan sestara Klarisa, Nikola i Mara Pavković (rodjeni u Izbičnu) proslavili su svojih 50. godina braka. Svečano misno slavlje predvodio je fra Petar Džida koji je slavljenicima uručio blagoslov i molitvu za dobro zdravlje i sreću u narednim obljetnicama njihovog zajedničkog života. 

Više...
 

Štand hotela Park proglašen najboljim ispred štanda BWA s posebnim specijalitetom nazvanim "Izbično´s Finest" na prvom Street Food Festu u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

food fest siroki 1aPrvi Street Food Fest - festival vrhunske hrane, pića i glazbe, koji je trajao dva dana, završio je u subotu navečer u Širokom Brijegu. Posjetitelji su ispunili festivalski trg parka Sajmište te su uz ritmove xD benda i Belfast Fooda uživali u delicijama koje su pripremili ugostitelji na štandovima.

Više...
 

Tomislav Pavković ostvario najbolji rezultat iz fizike na državnoj maturi u Republici Hrvatskoj

E-mail Ispis

tomislav pavkovicU današnja turobna vremena i moru takvih vijesti nešto radosnije i veselije dođe kao neobičnost i iznimka. Jednu takvu "neobičnu" vijest, na ponos svih nas, donosimo u ovom sadržaju a posebno radosti što je riječ o jednom mladom i iznimnom talentu naših korijena.

Više...
 

Grad Vukovar prvi podržao izgradnju Doma fra Mladen Hrkać u Zagrebu

E-mail Ispis

HUFMH ivan penava i ivan soldo fra mladen hrkac vukovar 1Zaklada fra Mladen Hrkać i Grad Vukovar potpisali su Sporazum o suradnji kojim je Vukovar postao prvi podupiratelj Zaklade fra Mladen Hrkać i Projekta Dom fra Mladen Hrkać za psihosocijalnu podršku i privremeni smještaj osoba koje dolaze na liječenje u Zagreb i članova njihovih obitelji.

Više...
 

Otrgnuto od zaborava: Priča o staroj društvenoj igri "Ćose"

E-mail Ispis

igra cose 1aU današnje suvremeno digitalno doba, računala, pametnih telefona, Play Stationa i ostalih digitalnih uređaja i naprava gotovo su u zaboravu društvene igre i način zabave iz prošlog stoljeća kojima su se podjednako zabavljali oni najmlađi kao i oni odrasli i ozbiljniji.

Više...
 

Proslava 50. godišnjice braka Marije i Blage Pavković

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aNaši dragi sumještani Marija i Blago Pavković 12.01. prislavili su 50. godišnjicu braka u krugu obitelji i prijatelja. Tim povodom okupili su se Zagrebački Izbičani i uz dobru hranu, vino i gangu proslavili njihov zlatni pir. Misu zahvalnicu predvodio je fra Pero Džida te se prisjetio njihovih početaka...

Više...
 

Obilježeno 70. godina od mučeničke smrti Dragica Pavković

E-mail Ispis

Dragice pavkovic 70 godina 1aU utorak, 12. prosinca, sv. misom u župnoj crkvi te procesijom do grobova obilježena je još jedna godišnjica mučeničke smrti dviju Dragica Pavković. Ove godine riječ je o jubilarnoj 70. godišnjici od kako su tog petka, 12. prosinca 1947., zvjerski mučene a potom i pogubljene u jednom od niza partizanskih zločina.

Više...
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 63 od 96

Vremenska
prognoza