Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Generacija 1961. na zajedničkom okupu i druženju u Izbičnu

E-mail Ispis

generacija 61 1a

Ljetni odmor u rodnom kraju protekle subote, 12. kolovoza, na poseban način obilježila je generacija 1961. Njih dvadesetak, od domicilnih do onih raseljenih iz gotovo cijelog svijeta, od daleke Kanade, Austrije, Njemačke, Švicarske, Hrvatske...

Više...
 

Asfaltirano igralište i dvorište župne crkve u Izbičnu

E-mail Ispis

asfaltiranje crkva dvoriste 1aU protekla dva dana u Izbičnu je bilo posebno živahno i prometno. Brojnim vozilima pristiglih "inozemaca", koji povodom blagdana Velike Gospe tradicionalno posjete svoj rodni kraj, pridružili su se strojevi i kamioni poduzeća KTM Brina iz Posušja izvodeći radove na školskom igralištu

Više...
 

Obavijest odbora za izgradnju novog dijela groblja u Izbičnu

E-mail Ispis

izbicno groblje 1a

Pozivaju se svi zainteresirani za zakup grobnice u novom dijelu groblja u Izbičnu da se čim prije obrate na neki od kontakt podataka mjesne zajednice kako bi na vrijeme mogli odabrati željenu poziciju i na vrijeme osigurati zakup iste. 

Više...
 

Proslava Martinja u Izbičnu

E-mail Ispis

martinje izbicno 1aVeć u prošlih nekoliko priloga spominjali smo kako je priča o proslavi Martinja u Izbičnu poznata i čuvena na daleko i široko.
Ono što obitelj pok Vele Crnjca 11. studenog već nekoliko godina priređuje u Izbičnu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Više...
 

Prvi lovni dan na brdu Varda

E-mail Ispis

lovci varda 2016 1a
Prvi dan otvaranja nove lovne sezone dio članova lovačkog društva "Varda", lovne jedinice Izbično-Britvica, redovito obilježi izlaskom u lov po obližnjim terenima te zajedničkim druženjem koje se nastavi u sagrađenom objektu na brdu Varda. 

Više...
 

Uređenje Izbičkog polja nakon još jedne nezaboravne Izbičijade

E-mail Ispis

uredjenje polja 1aKako to uobičajeno već godinama biva mali i veliki folkloraši našeg HKUD-a „Brda“, kao i njihovi članovi obitelji te ostali župljani, okupe se ponovno na Izbičkom polju u akciji uređenja i čišćenja polja kako bi ga se dovelo u prvotno stanje prije održavanja Izbičijade.

 

Više...
 

Bono Pavković proslavio 90. rođendan

E-mail Ispis

bono90 1aBonaventura Bono Pavković još je jedan od nekoliko naših župljana koji su doživjeli i proslavili svoj 90. rođendan, te kojima smo čestitke i pozdrave također uputili putem naših internetskih stranica.

Više...
 

Izbičani na dočeku Thompsona u Širokom Brijegu

E-mail Ispis

thompson siroki brijeg 1aZavršni koncert velike turneje pod nazivom "Ora et labora“ Marko Perković Thompson održao je u prepunoj dvorani Pecara u Širokom Brijegu. Kako se i očekivalo zanimanje za ovaj koncert bilo je veliko, od Hercegovine, Bosne, Dalmacije, do onih pristiglih iz dijaspore.

Više...
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 64 od 96

Vremenska
prognoza