Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Druženje na Uskrsni ponedjeljak unutar dovršenog objekta na Vardi

E-mail Ispis

uskrsni_ponedjeljak_1aUskrsni ponedjeljak već tradicionalno je dan kada Crnjci iz Izbična organiziraju prigodno druženje s prijateljima. Za razliku od prethodnih petnaest godina i prošlogodišnjeg druženja, ispred nedovršenog objekta na brdu Varda, ovogodišnje je okupljanje okrunjeno njihovim zajedništvom i trudom što je rezultiralo prvim druženjem u potpuno uređenoj unutrašnjosti objekta kojeg su sagradili na obroncima Varde.  

Više...
 

Snježni vikend na Vardi i Dabilu

E-mail Ispis
misirada_varda1aI nakon više od mjesec dana, od početka prvih snježnih padalina, putovi u najsjevernijem dijelu naše Općine još uvijek su neprohodni za "obična" motorna vozila. Sunčana nedjelja ovog vikenda upravo zbog toga izmamila je mnoge izletnike u dodatne avanture u bijelom na području Varde, Crnačkog i Šarića Dabila. Dio puta kojim je prethodnih dana prošao stroj za čišćenje, do skretanja za Vardu,
Više...
 

U Mostaru održan 11. Večernjakov pečat

E-mail Ispis

v_pecat12_1aJoš jedna godina i još jedan Večernjakov pečat. Ovog puta jedanaesti po redu. Projekt, manifestacija, događaj, svečanost, epiteta društveni, kulturni, jedinstveni, ugledni i nezaboravni koji promovira ne samo Večernji list, već i  Široki Brijeg, Izbično, Hercegovinu, državu te sve osobe koje svojim radom postižu vrhunske rezultate i doprinose boljem životu svakom našem sugrađaninu.

Više...
 

Božićna priredba u Dobrkovićima i Izbičnu

E-mail Ispis

priredba11_1aPetu godinu za redom u područnoj školi u Dobrkovićima danas je održana božićna priredba. Učenici sa svojim učiteljicama Anom, Mirnom I Vesnom, pripremili su za svoje roditelje i uzvanike prigodan božićni program.

Više...
 

Sjećanje na dvije Dragice Pavković: 12.12.1947. – 12.12.2011.

E-mail Ispis

dragice11_1aMnogi vjernici hodočaste u razna svetišta, obilaze crkve, kapelice te mnoge kipove, raspela i grobove na različitim mjestima. Neki to čine što imaju želju nekud otputovati na izlet ali je puno više onih koji to čine moleći Boga za razne potrebe.

Više...
 

Sveti Nikola u Izbičnu i Dobrkovićima

E-mail Ispis

nikola11_1aU utorak 06. prosinca 2011. škole u  Dobrkovićima i Izbičnu su nakratko postale mjesto iz bajke. Razlog je bio taj jer ih je  posjetio  sv. Nikola. Učiteljice su zajednički sa đacima organizirale prigodan doček kad su školarci sv. Nikoli otpjevali prigodne pjesmice.

Više...
 

Radovi na izgradnji spomenika pokojnim Dragicama Pavković

E-mail Ispis
spomenik_dragice_1aGrubi radovi na izgradnji spomenika i kapelice kod grobova dviju Dragica Pavković privode se kraju. Gotovo svi betonski radovi su dovršeni a u petak, 18. studenog, betonirana je i ploča na kapelici. Radovi teku svojim tijekom i do sada nije bilo nikakvih pometnji – kazao je župnik, fra Franjo Mabić.
Više...
 

Martinjsko druženje u Izbičnu 2011.

E-mail Ispis
martinje2011_1aProslava Martinja u Izbičnu već nekoliko godina okuplja mnoge mještane kao i mnogobrojne prijatelje obitelji Vele Crnjca. Dan je to kada se na izbičkim „bregima“ kuša novo vino uz ukusno pripremljena jela s roštilja kao i bogato servirane ovale suhomesnatih proizvoda, a za ukusne zalogaje „žlicom“ pripremljen je grah sa suhim mesom.
Više...
 
<< Početak < « 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 » > Kraj >>

Stranica 69 od 96

Vremenska
prognoza