Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

NAJAVA: Božićno druženje župljana i prijatelja "U susret Božiću" 2013.

E-mail Ispis

U susret bozicu 2013 1a"U susret Božiću" naziv je i ovogodišnjeg božićnog druženja što ga organizira Mjesna zajednica Izbično i HKUD "Brda", koje će se održati u nedjelju, 22. prosinca 2013., ispred osnovne škole u Izbičnu. Zamisao ovog druženja je okupiti sve župljane kao i mnoge prijatelje na jednom mjestu u vrijeme iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana.

Više...
 

Saniran put kroz Gornju Britvicu, od Bilog briga do Prusina

E-mail Ispis

gornja britvica rad put 1aProteklog tjedna načelnik općine Miro Kraljević posjetio je područje naše mjesne zajednice i to lokaciju saniranog odrona stijena koje su opasno prijetile prolaznicima na putu Izbično – Gornja Britvica, te dionicu puta prema rubnom području općine Široki Brijeg, odnosno, makadamski put prema Prusinama i Rakitnu.

Više...
 

Akcija mjerenja šećera u krvi u Donjoj Britvici i Izbičnu

E-mail Ispis

secer13 1aPovodom svjetskog dana šećerne bolesti koji se obilježava 14. studenog, u Donjoj Britvici i Izbičnu jučer je realizirana akcija mjerenja šećera u krvi te krvnog tlaka. Akciji su pristupili mnogi naši mještani dolaskom u školske prostorije u Donjoj Britvici i u prostorije Mjesne zajednice Izbično, a nekoliko mjerenja se odradilo i u obiteljskim domovima.

Više...
 

Poziv na odaziv za popis stanovništva

E-mail Ispis

popis 2 najava 1aOd 1. do 15. listopada 2013. u Bosni i Hercegovini će biti proveden popis stanovništva, kućanstava i stanova. Popis je zakonski reguliran i obvezan je. Stoga Vas pozivamo da se  odazovete popisu stanovništva. Ukupan broj građana Širokog Brijega činite i Vi i Vaši ukućani i ako ste privremeno odsutni iz Bosne i Hercegovine bilo da studirate ili ste na privremenom radu u inozemstvu.

Više...
 

Saniran veliki odron na putu prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

odron greda 2 1aNekoliko većih kamenih gromada na lokalnoj prometnici od Izbična prema Gornjoj Britvici, unatoč brojnim apelima i upozorenjima, nije dočekalo preventivnu sanaciju već se u večernjim satima 6. rujna samo obrušilo na spomenutu prometnicu. Dio ostalog prijetećeg kamenja pokrenuo se u jutarnjim satima 7. rujna i tako blokirao promet prema Gornjoj Britvici.

Više...
 

Zbog odrona kamenja blokiran put za Gornju Britvicu

E-mail Ispis

odron greda 1aOno što se već dugo očekivalo i najavljivalo oko prijetećeg odrona na putu od Izbična prema Gornjoj Britvici eskaliralo je sinoć, 6. Rujna, oko 22 sata kada se na lokalnu prometnicu obrušile značajne kamene gromade zbog kojih je onemogućen promet spomenutom dionicom.

Više...
 

Objavljena konačna lista popisivača i instruktora za listopadski popis stanovništva u Bosni i Hercegovini

E-mail Ispis

popis stanovnistva 2013 1aPo riječima ravnatelja Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine Zdenka Milinovića pripreme za listopadski popis stanovništava u Bosni i Hercegovini odvijaju se po planu i sav potrebni materijal je već otiskan, a uskoro će biti dovršen i cjelokupan odabir popisivača i instruktora za predstojeći popis stanovništva koji će se provesti od 1. do 15. listopada.

Više...
 

Druženje naših nogometaša na Tribošiću

E-mail Ispis

nog druzenje trib 1aNa kraju sezone odigravanja malonogometnih turnira priređeno je još jedno druženje nogometaša naše mjesne zajednice. Tako se, u petak, 9. kolovoza, na igralištu Tribošić okupio naš mladi tim, gdje su međusobno odigrali rekreativnu utakmicu, a druženje je potom nastavljeno uz roštiljadu kod Ikana.

Više...
 
<< Početak < « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » > Kraj >>

Stranica 72 od 82

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Jecaj Izbična mog!
Uživala sam, ponovno čitajući ovaj literarni...
27/11/18 10:16 Više...
Mirela Kožul

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica


Vremenska
prognoza