Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Održano 17. Silo na uskrsni ponediljak "Kod Vrančine"

E-mail Ispis
silo11_1a„Što je Hercegovac bez gusala i gange“ moto je pod kojim se mnoštvo zaljubljenika u ove glazbene instrumente i zvuke okupilo i ove godine u svadbenom salonu „Kod Vrančine“ na Kočerinu. Događaj je svakako poznatiji pod nazivom „Silo na uskrsni ponediljak“ koji spada u manifestaciju koja je od velikog značaja za očuvanje hrvatske narodne baštine s ovih prostora.
Više...
 

Održana 2. izborna skupština HKUD-a Brda Izbično

E-mail Ispis
skupstina1aSinoć se u prostorijama Osnovne škole u Izbičnu održala redovna izborna skupština nešeg kulturnoumjetničkog društva. Svi nazočni su pomalo ostali iznenađeni na saznanje da je tijelima društva istekao mandat od 4 godine što je uistinu svima proteklo veoma brzo. Naravno da je razlog velika aktivnost društva, česta druženja i nastupi kako u mjesnoj zajednici tako i van nje.
Više...
 

Neslužbeni rezultati izbora za članove vijeća MZ Izbično

E-mail Ispis

izbori MZ 2024 Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je neslužbene rezultate izbora za članove vijeća mjesnih zajednica održanih ove nedjelje, 21. siječnja. Glasačko mjesto za područje naše mjesne zajednice bilo je u prostorijama OŠ u Izbičnu.

Više...
 

MZ Izbično s pobjedom i dva poraza nastavlja natjecanje u osmini finala na ovogodišnjoj MNL Širokog Brijega

E-mail Ispis

Zadnju utakmicu prvog kruga natjecanja ovogodišnje MNL Grada Širokog Brijega naši momci odigrali su protiv Lijeve Obale. S obzirom da su naši momci kroz predzadnju utakmicu, protiv Buhova, osigurali prolaz u naredni krug ova utakmica i nije imala veliki rezultatski značaj.

Više...
 

Jedna pobjeda i poraz ekipe MZ Izbično na ovogodišnjoj Ligi mjesnih zajednica

E-mail Ispis

MNL MZ 021 2 1aNakon uspješnog otvaranja ovogodišnje malonogometne lige Grada Širokog Brijega, i pobjede nad ekipom MZ Ciglana – Gradac (4:2), tim naše mjesne zajednice je u svom drugom susretu doživio poraz od favorizirane ekipe MZ Lijeva Obala od 4:0. 

Više...
 

20. izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

liga MZ 2021 najava 1aŠportski savez Grada Širokog Brijega organizira tradicionalnu Malonogometnu ligu mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.
Prošlogodišnje izdanje bilo je odgođeno zbog koronavirusa, a ove godine MNL MZ Grada Širokog Brijega slavi jubilarno, 20. izdanje.

Više...
 

MZ Izbično okončala nastup na ovogodišnjoj MNL Grada Širokog Brijega

E-mail Ispis

MNL 2019 3 2
Ekipa MZ Izbično posljednjim susretom prvog kruga protiv MZ Dobrkovići okončala je nastup na ovogodišnjoj Malonogometnoj ligi Grada Širokog Brijega pri čemu je ubilježen još jedan poraz gdje je tim Dobrkovića zasluženo slavio pobjedu od 3:1.

Više...
 

MNL MZ: Izbično nikako do prvih bodova, Uzarići zasluženo slavili 2:1

E-mail Ispis

MNL 2019 3 7U trećem susretu prvog kruga MNL Grada Širokog Brijega, odigrane u utorak, 16. srpnja, ekipa MZ Izbično ubilježila je još jedan poraz te tako propustila priliku nastavka odigravanja u sljedećem krugu. U ovoj bitnoj utakmici ekipa MZ Uzarići pokazala se kao bolji suparnik te na koncu zasluženo slavila rezultatom 2:1.

Više...
 
<< Početak < « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » > Kraj >>

Stranica 80 od 96

Vremenska
prognoza