Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Božićna poruka kardinala Puljića

E-mail IspisNadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić uputio je Poruku za Božić 2017., koju prenosimo u cijelosti:

 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2018. godini

E-mail Ispis

26 obljetnica hvo dragovoljci 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za one "singlove" koji imaju ozbiljnu namjeru uskoro se obratiti dragoj simpatiji s ponudom za brak donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

 

Počela distribucija markica zdravstvenog osiguranja ZZO ŽHZ za 2018. godinu

E-mail Ispis

markica 2018Zavod za zdravstveno osiguranje ŽZH u ponedjeljak, 18 . prosinca 2017. godine, započelo je distribuciju premija osiguranja - markica za 2018. godinu. Markica za 2018. godinu bit će žute boje, s otisnutim logom Zavoda te numeracijom i godinom za koju vrijedi. Cijena godišnje premije kao i proteklih godina je 20 KM.  

 

Pšenica za novi život i blagostanje

E-mail Ispis

psenicaDatum 13. prosinca većinu će asocirati na blagdan sv. Lucije. Kako je to jedno od najčešćih ženskih imena u posljednjih 20-ak godina u Hrvatskoj, vjerojatno svatko ima barem nekoliko osoba kojima će toga dana uputiti čestitke.

 

Grad Široki Brijeg raspisao natječaj za dodjelu stipendija

E-mail Ispis

grad SBGrad Široki Brijeg u srijedu ujutro raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima deficitarnih zanimanja u akademskoj 2017./2018. godini nakon što je ova odluka jednoglasno usvojena na 11. sjednici Gradskog vijeća Širokog Brijega održanoj u ponedjeljak.

 

Prvi ozbiljniji snijeg navijestio bijeli prosinac

E-mail Ispis

snijeg 1 prosinac 1aPrvi ozbiljniji snijeg ove zime zabijelio je brdsko područje Širokog Brijega a padao je i u dijelovima južne Hercegovine. S noći na nedjelju, 3. prosinca, prve pahulje prekrile su tlo a snijeg je nastavio padati gotovo cijelo nedjeljno večer, do nešto prije ponoći.

 

Prva nedjelja došašća i početak sv. misa zornica u našoj župi

E-mail Ispis

zornice izbicnoS prvom nedjeljom došašća, ili adventa, ušli smo u razdoblje pripreme i iščekivanja najradosnijeg kršćanskog blagdana – Božića. Uobičajeno, s prvom nedjeljom došašća u našoj župnoj crkvi počinju se održavati sv. mise zornice, koje i ove godine započinju u 6 sati.

 

Mario Soldo i ove godine na memorijalnom maratonu za Vukovar

E-mail Ispis

maratonci vukovar 1a


U nedjelju 19. studenoga 2017. održan je memorijalni maraton u Vukovaru. Polazak maratona bio je iz Osijeka, odakle su sudionici trčali 36 km i stali kod spomenika Blagi Zadri te zapalili svijeću i nastavili dalje kod križa.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 76

HUMH WebBanner 300x250

Baner

Zadnji komentari:

Pokušaji podmetanja niza...
Psihijatrija, i to teza !
27/07/17 17:38 Više...
MATKO

Vlado i Iva Crnjac – Jo...
Najboljii
09/06/17 07:39 Više...
Britvica

Početak nastave u ZHŽ-u...
"zima zima e pa šta je ako je zima nije lav ne bo...
08/01/17 14:05 Više...
Britvicak-Pula


Vremenska
prognoza