Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Akcija sanacije puta kroz mjesnu zajednicu

E-mail Ispis

asfaltiranje gornja britvica 1aNakon dužeg vremena i niza zamolbi došao je red na krpanje rupa i na prostoru naše mjesne zajednice. Tako je u srijedu, 24. srpnja, organizirana još jedna radna akcija u kojoj su pojedini mještani dali značajan doprinos u, koliko-toliko, ugodnijem prometovanju dotrajalim putovima.

Više...
 

Započela akcija uređenja puta prema Brdu

E-mail Ispis

tamponiranje brdo 1aU ponedjeljak, 22. srpnja, pokrenuta je akcija tamponiranja i popravke puta od Bilog Briga prema Brdu. Nakon što je od 7. srpnja pokrenuto prikupljanje novčanih priloga od mještana, i ostalih korisnika ovog puta, prikupljeno je 1950 KM. JU "Coming" - Široki Brijeg za ovu akciju izdvojila je 300 KM, što čini ukupan iznos od 2250 KM.

Više...
 

Naši momci startali uvjerljivom pobjedom na kočerinskom turniru

E-mail Ispis

turnir kocerin 2 1aU ponedjeljak, 22. srpnja, odigrane su prve utakmice na malonogometnom turniru na Kočerinu gdje je ekipa naše mjesne zajednice uvjerljivo slavila protiv ekipe Kočerin Desetka rezultatom 5:2. Bio je to još jedan dobar nastup naših momaka protiv uigrane ekipe Kočerina i jednog od favorita za osvajanje ovog turnira.

Više...
 

Za popravku puta prema Brdu novčane priloge darovalo 36 obitelji

E-mail Ispis

akcija put brdo1aAkcija prikupljanja novčanih sredstava za popravku dijela puta u Gornjoj Britvici, na dionici od Bilog Briga (kraj asfalta) starim putom prema Brdu započela je 7. srpnja ove godine u kojoj je, do danas, novčane priloge dalo 36 obitelji čime je prikupljeno 1850 KM i 50 Eura.

Više...
 

Ekipa Mjesne zajednice Izbično ostala neporažena na ovogodišnjoj Ligi MZ

E-mail Ispis

izbicno lijeva obala 1aMalonogometni tim naše mjesne zajednice sinoć je na igralištu Osnovne škole u Klancu zabilježio još jedan veliki rezultat i uspjeh na ovogodišnjoj ligi mjesnih zajednica. Na radost brojnih okupljenih navijača naši momci oduševili su sjajnom igrom i borbenošću protiv znatno favoriziranije ekipe MZ Lijeva Obala, koja je, ujedno, vodeća ekipa skupine "F".

Više...
 

Održan ždrijeb skupina MNL mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg

E-mail Ispis

liga mz izvlacenje 1aSinoć je na Trgu širokobrijeških žrtava, uz prigodan kulturno-zabavni program, održano javno izvlačenja skupina za predstojeću malonogometnu ligu mjesnih zajednica Općine Široki Brijeg. Ovo popularno natjecanje starta 1. srpnja u 20 sati na sportskim terenima Osnovne škole u Klancu, a u borbu za 13. osvajanje titule najbolje momčadi Općine uključene su ekipe iz 24. mjesne zajednice.

Više...
 

Predstavljen projekt izgradnje mrtvačnice i proširenja groblja u Izbičnu

E-mail Ispis

plan-groblja-slika1AU nedjelju, 23. lipnja, u prostorijama osnovne škole u Izbičnu brojnim okupljenim mještanima predstavljen je projekt proširenja groblja, izgradnje mrtvačnice i parking prostora oko groblja u Izbičnu. Većina okupljenih mještana pohvalo se izjasnila o predstavljenom projektu i podržala daljnje aktivnosti oko realizacije istog,

Više...
 

Na lokacijama oko Jezera i Polja pokrenut nastavak vodoistražnih radova za narednu bušotinu

E-mail Ispis

geofizoka 2013 1aU tri dana proteklog tjedna, četvrtak, petak i subotu, na području oko Jezera i Polja načinjena su dodatna geofizička mjerenja terena u cilju lociranja nove bušotine za pronalaskom pitke vode. Nakon prošlogodišnjih radova, gdje su načinjene dvije bušotine kod Umca, mjerenja crpljenja pokazala su da načinjena bušotina, nažalost, nema potrebnu izdašnost.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 86 od 94

Vremenska
prognoza