Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

"U susret Božiću" 2012.

E-mail Ispis

ususret_bozicu_2012_1aU nedjelju, 23. prosinca, održano je još jedno božićno blagdansko druženje župljana pod nazivom "U susret Božiću", kojeg su i ove godine organizirali Mjesna zajednica Izbično i HKUD Brda. U ugodnoj atmosferi pod vedrim nebom, ispred osnovne škole u Izbičnu, okupilo se više stotina župljana i dragih gostiju, koji su na dostojanstven i lijep način obilježili ovogodišnje predblagdansko veselje i radost Božića.

Više...
 

U Izbičnu organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi

E-mail Ispis

secer12_1aPovodom svjetskog dana dijabetičara koji se obilježava 14. studenog, u Izbičnu je u nedjelju bilo organizirano mjerenje tlaka i šećera u krvi. Dva i pol satna akcija je bila provedena u mjesnoj osnovnoj školi a glavni akteri su bili Gordana Logarušić, medicinska sestra u Domu zdravlja Široki Brijeg te Vjekoslav Pavković, predstavnik Udruge dijabetičara u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Više...
 

Radovi na uređenju kapelice na groblju Sekača u Liskovcu

E-mail Ispis

sekaca_kapela_put_1aOvog vikenda u organizaciji mještana Gornje Britvice – Liskovca, i mjesne zajednice, pokrenuta je akcija uređenja kapelice na mjesnom groblju "Sekača".
Riječ je o značajnoj akciji sanacije i uređenja dotrajale kapelice u groblju koja je, zahvaljujući učinkovitoj samoorganiziranosti mještana, ove subote poprimila novo vanjsko obličje.

Više...
 

IZBORI 2012: Biračka mjesta u općini Široki Brijeg i provjera upisa u registar na biralištima

E-mail Ispis

lokalni_izbori2012_1aLokalni izbori u Bosni i Hercegovini će se održati u nedjelju 7. listopada 2012.
Birališta će biti otvorena od 7 do 19 sati. U prilogu donosimo popis biračkih mjesta u općini Široki Brijeg, te mogućnost provjere Vašeg upisa i registracije na biračkim mjestima.

Više...
 

Organizatori i gosti Mediteran film festivala i ove godine u Izbičnu

E-mail Ispis

mff_izbicno2012_1aSvečanom dodjelom MFF projektora - "Grand Prix - Jack Daniels" završen je 13. Mediteran Film Festival na kojem je stručni žiri za najbolji ovogodišnji dokumentarni film proglasio film ''Posljednja kola hitne pomoći u Sofiji'' bugarskog redatelja Iliana Meteva.

Više...
 

Najava akcije darivanja krvi

E-mail Ispis

darivanje_krviPokažite plemenitost, budite davatelj krvi, i otkrijte najbolji dio sebe!
CRVENI KRIŽ Široki Brijeg u suradnji sa Sveučilišnom bolnicom Mostar, Odjelom za transfuziju krvi, Organizira humanitarnu akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati u četvrtak 23. kolovoza 2012. godine u prostorijama Mjesne zajednice LIJEVA OBALA, u vremenu od 10 do 12 sati.

Više...
 

U Izbičnu pronađene zalihe pitke vode

E-mail Ispis

busotine2_1aPonedjeljak, 23. srpnja 2012., dan je kojeg će mnogi župljani Izbična posebno pamtiti. Nakon subotnje početka izvedbe radnji na istražnim bušotinama pitke vode u ponedjeljak je nastavljeno bušenje na novoj lokaciji, iznad Umca. Već nakon prvih metara nove bušotine struktura tla upućivala je na potrebu za premještajem na novu lokaciju ali je, srećom, odlučeno

Više...
 

Liga MZ Općine Široki Brijeg i "stručno" tumačenje prava nastupa i genetike sudionika

E-mail Ispis

liga_mz_izbicno_knespolje1a2U sinoćnjem susretu protiv ekipe MZ Knešpolje naši momci odigrali su svoj treći susret u skupini, a favorizirana ekipa Knešpolja slavila je pobjedom od 4:2. Kao i u prethodnim susretima ekipa MZ Izbično nije se lako predala već je pružila veoma dobar otpor i pokazala ozbiljnu igru protiv jednog od favorita natjecanja, osobito u drugom poluvremenu.

Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 89 od 96

Vremenska
prognoza