Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Održan treći sastanak organizacije PEP Internacional na temu postavljanja javne rasvjete

E-mail Ispis

projekt_pep1aNa trećem sastanku organizacije PEP Internacional održanom sinoć, 3. ožujka, u 19:00 sati u prostorijama Osnovne škole u Izbičnu, uz članove radne skupine, sudjelovale su dvije predstavnice navedene organizacije te gđica. Alenka Kvesić ispred Općine Široki Brijeg.

Više...
 

Poplavljeni put prema Gornjoj Britvici

E-mail Ispis

jezero_1aProteklo kišno razdoblje koje je uzrokovalo poplave u gotovo cijeloj regiji koja nas okružuje ostavilo je traga i u našoj župi. Naime, lokalni put koji povezuje Gornju Britvicu s ostatkom župe, proteklog vikenda bio je preplavljen vodom koja se izlijevala iz preplavljenog izbičkog Jezera. Mnogi taj prizor nisu nikada doživjeli pa se, unatoč kiši, mnoštvo mještana okupljalo da to vidi i

Više...
 

Nastavak projekta "PERA"

E-mail Ispis

pero2_1aVečeras su se u 16:30  u Izbičnu, te u 18:45 u Donjoj Britvici ponovno održali sastanci u cilju provođenja projekta „PERA“ - projekt islandske organizacije za podršku stanovništvu u ruralnim područjima.
Razlog večerašnjim okupljanjima je bio odabir samih projekata koji će ova organizacija sufinancirati sa po 5000€.

Više...
 

„Epur si move“ (Ipak se nešto kreće) u župi Izbično

E-mail Ispis

epur_si_move1aKada gledamo malo skeptičnije i crnje, čini nam se da ništa ne radimo i da se ništa u nas i oko nas ne kreće. Ali, hvala Bogu, nije tako. Ipak se kreće i to lijepo se kreće. Nije da smo stigli od „epur si move do panta rei“, ali moramo biti zadovoljni jer prema mogućnostima smo ipak odgovorni i idemo naprijed svaki dan.

Više...
 

"Policija u zajednici" - hvale vrijedna akcija MUP-a naše Županije

E-mail Ispis

policija1aImajući u vidu činjenicu da policija ne može riješiti sve probleme zajednice koji uzrokuju osjećaj nesigurnosti građana, te imajući u vidu potrebu razvoja partnerstva između policije i zajednice, Uprava policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke provest će kampanju pod nazivom „Policije u zajednici“.

Više...
 

Ugovorena još jedna donacija za uređenje vrela Žabljak

E-mail Ispis

zabljak1Jučer, 16 srpnja, je u Posušju potpisan ugovor između Ministarstva prostornog uređenja, resursa i zaštite okoliša i MZ Izbično.

Akteri ovog čina su bili ministar spomenutog ministarstva Marijan Babić i predsjednik naše mjesne zajednice Vjekoslav Draškić.

Više...
 

Predstavljen projekt "PERA" u mjesnoj zajednici Izbično

E-mail Ispis

pero1aVečeras, 14. srpnja,  se u školskim prostorijama u našoj mjesnoj zajednici održao sastanak koji je organizirao PEP International.
Razlog sastanku je bio projekat "Podrška stanovništvu u ruralnim područjima" a skraćenim nazivom PERA kojeg provodi ova mala islandska organizacija koju financira jedna švedska agencija za međunarodnu

Više...
 

Započeta akcija izgradnje igrališta u Izbičnu i Donjoj Britvici

E-mail Ispis

izbicno_igraliste1aGotovo se ni ne sjećamo godine kada je započeta izgradnja školskog igrališta ispred osnovne škole u Izbičnu.
U prvoj fazi je izgrađena podazida istog koja je do danas čekala nastavak „ozbiljnih“ radova a opet koja je nestala kao bezvrijedna u nasipima tih radova.

Više...
 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 95 od 96

Vremenska
prognoza