Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova
Novosti iz župe Izbično

Održano 21. natjecanje u kušanju domaće kobasice

E-mail Ispis

21. natjecanje u kušanju domaće kobasiceJoš jedna siječanjska subota upriličena je u zajedničkom druženju u kušanju i natjecanju za izbor najbolje načinjene domaće kobasice održane u krugu prijatelja ove manifestacije u prekrasnom ambijentu na području Prženuša, nadomak Dabila.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2024. godini

E-mail Ispis

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za sve zainteresirane donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak za 2024. godinu. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Iste možete pogledati na ovoj POVEZNICI.

 

Široki Brijeg: Potvrđene kandidatske liste za vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je potvrđene kandidatske liste za izbore članova vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Obavijest: Prikupljanje podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG

E-mail Ispis

poljoprivreda proglasObavijest poljoprivrednicima na osnovu dopisa iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva o prikupljanju podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG.

Više...
 

Obavijest o prijavama kandidata za članove Vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis

grad SBU skladu s Odlukom o izborima za članove Vijeća mjesnih zajednica grada Širokog Brijega Gradsko izborno povjerenstvo poziva sve zainteresirane građane (pojedinačno i u skupini), političke stranke i udruge koje djeluju na području mjesne zajednice da podnesu svoje prijedloge kandidata za članove vijeća mjesnih zajednica.

Više...
 

Izbično i Rakitno konačno spojeni asfaltnom cestom

E-mail Ispis

Asfaltiranje puta Izbično - Britvica - RakitnoDugo očekivani projekt asfaltiranja preostale dionice makadamskog puta Izbično – Rakitno (preko Britvice) konačno je dovršen čime je dionica ovog regionalnog puta (R-419) Izbično - Rakitno u cijelosti asfaltirana.

Više...
 

Raspored misa za blagdan Svih svetih i Dušni dan

E-mail Ispis

svi sveti raspored 1a
Svete mise na grobljima, za blagdane Svih Svetih i za Dušni dan u našoj župi i ove godine održati će se po ustaljenom rasporedu. 

Tako će 1. i 2. studenoga biti služene sv. mise na svih pet groblja ovim rasporedom:

Više...
 

„Dani kruha“ u područnoj školi u Izbičnu

E-mail Ispis

dani kruha 2023 1U četvrtak, 19. listopada, u područnoj školi u Izbičnu priređena je manifestacija „Dani kruha.
U suradnji sa svojim učiteljicama i roditeljima trinaestero naših mališana priredilo je prigodni program te svoje učionice ukrasili prikladnim rekvizitima i pripremili prikladnu bogatu trpezu.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 96

Vremenska
prognoza