Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U Izbično dopremljeni kontejneri za odvoz kućnog komunalnog otpada

E-mail Ispis PDF

kontejneri za kucni otpad 1aNakon niza pregovora i zahtjeva za regulaciju odvoza komunalnog otpada s područja naše mjesne zajednice pred Novu godinu konačno je postignut dogovor s JKP ČISTOĆA Široki Brijeg, a danas, 26. siječnja, dopremljeno je šest kontejnera koji će biti raspoređeni u nekoliko zaselaka.

Više...
 

Neslužbeni rezultati izbora za članove vijeća MZ Izbično

E-mail Ispis PDF

izbori MZ 2024 Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je neslužbene rezultate izbora za članove vijeća mjesnih zajednica održanih ove nedjelje, 21. siječnja. Glasačko mjesto za područje naše mjesne zajednice bilo je u prostorijama OŠ u Izbičnu.

Više...
 

Održano 21. natjecanje u kušanju domaće kobasice

E-mail Ispis PDF

21. natjecanje u kušanju domaće kobasiceJoš jedna siječanjska subota upriličena je u zajedničkom druženju u kušanju i natjecanju za izbor najbolje načinjene domaće kobasice održane u krugu prijatelja ove manifestacije u prekrasnom ambijentu na području Prženuša, nadomak Dabila.

Više...
 

Raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak u 2024. godini

E-mail Ispis PDF

zlatni pir blago marija 1aZa sve zaljubljene i nevjenčane parove kao i za sve zainteresirane donosimo raspored tečajeva priprave za sakramentalni brak za 2024. godinu. Preporuča se tečajeve obaviti na vrijeme i tako sebi olakšati pripremu za svadbu.

Iste možete pogledati na ovoj POVEZNICI.

 

Široki Brijeg: Potvrđene kandidatske liste za vijeća mjesnih zajednica

E-mail Ispis PDF

Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je potvrđene kandidatske liste za izbore članova vijeća mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Više...
 

Obavijest: Prikupljanje podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG

E-mail Ispis PDF

poljoprivreda proglasObavijest poljoprivrednicima na osnovu dopisa iz Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva o prikupljanju podataka o obrađivanom poljoprivrednom zemljištu koje nije upisano u RPG.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza