Župa Izbično

  • Povećaj slova
  • Resetiraj
  • Smanji slova

U Izbičnu u funkciji prva api komora u Hercegovini – metoda liječenja zrakom iz pčelinjih košnica

E-mail Ispis PDF

Api komora Velo izbicno 1aSpoznaja o značaju pčela u prirodnom okruženju kao i o ljekovitosti pčelinjih proizvoda i pripravaka od meda, propolisa i matične mliječi svima nam je manje-više poznata. Zahvaljujući upravo ovim malim kukcima odnedavna je razvijena nova, prirodna, metoda liječenja kroz takozvane api komore.  

 

Započeli radovi na obnovi župne crkve

E-mail Ispis PDF

zupna crkva obnova 1aNakon što je nedavno dopremljen gotovo sav građevinski materijal ovog tjedna započeli su intenzivni radovi na uređenju  i obnovi župne crkve u Izbičnu. Župnik, fra Rober Kiš, već je u nekoliko navrata ukazivao na problem prokišnjavanja krova te nužnu potrebu za sanacijom istog.

 

Proslava sv. Josipa Radnika - zaštitnika župe Izbično

E-mail Ispis PDF

sv josip radnik izbicno 1aPrvi svibnja za župljane župe Izbično već tradicionalno predstavlja poseban dan u kojemu se  brojni vjernici okupe ispred župne crkve kako bi u procesiji s kipom sv. Josipa Radnika i misnim slavljem unutar crkve, svečano obilježili blagdan svoga nebeskog zaštitnika.

 

Novi veliki uspjeh našeg trenera Damira Crnjca u dalekim UAE

E-mail Ispis PDF

damir al wahda 1aIz dalekih Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) ekskluzivno za Izbicno.info javio nam se Damir Crnjac, jedini Crnjac u ovom dijelu svijeta. Povod ovom javljanju je njegov novi uspjeh na dalekom Arapskom poluotoku gdje je proteklih dana s nogometnim timom Al Wahda, u kojem je kondicijski trener U-18 momčadi...

 

Raspored misa za svibanj 2018.

E-mail Ispis PDF

zupna crkva 1a

 


Misne nakane u župi za mjesec svibanj 2018.

 

Nove pogodnosti naručivanja robe preko interneta putem pošte

E-mail Ispis PDF

carina 2018
Odluka o uvjetima i postupku ostvarivanja prava na oslobađanje od plaćanja uvoznih i izvoznih pristojbi („Službeni list BiH“, broj 24/18) u primjeni je od 25. travnja 2018. godine, a donosi niz pogodnosti za građane i pravne subjekte.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>Vremenska
prognoza